The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Ébresztő!!!!!!

2015. november 26. - The Bride

12255209_10153849930545676_1004363299_o.jpg

 Rengeteg időt és energiát szánunk kutakodásra. Igyekszünk mindig valami újat, valami izgalmasat, valami itthon is elérhető márkát bemutatni. Alternatívát, hogy mindenki saját ízlése és lehetőségei szerint választani tudjon. 
 A cipőkről és azok fontosságáról már írtunk pár szót a Vágó Réka cipők kapcsán. Az első fotózás alkalmával az ő cipőit használtuk. A második fotózásra már jóval nehezebben találtunk. Réka cipői után már nem is kerestünk kifejezetten esküvői cipőt. Bármi alkalmit, ami esküvőn is megállja a helyét. Bevalljuk őszintén nem volt egyszerű. A nagy keresgélésben az eladóktól megtudtuk, hogy miért is van ez így. Mint elmondták, leendő arák csupán 3 típust választanak maguknak, olyan három típust, amiket mi még csak észre sem vettünk. Hiszen se nem sikkesek, sem pedig nőiesek igazán. Teljesen értetlenül bámultuk az elénk tárt cipőket és egyre csak azon gondolkodtunk, hogy MIÉRT? Miért pont ezek?
 Való igaz, mi a fotózásokon nagyon magas sarkú cipőket használunk (8-10cm), nem azért, mert az egyébként is 180 magas modell még magasabbnak tűnjön. Gondolom nem árulunk el titkot azzal sem, hogy a fotós is maga kéri, hogy még, ha nem is fog látszódni a képen a modell lába, akkor is vegyen fel magas sarkút, mert azáltal megváltozik a tartása, olyan királynőivé válik.

  Megértjük, ha valakinek nem bírja a dereka, a háta, a gerince. Körbenéztünk a lehetőségek terén külföldön és azt kell, hogy mondjuk, hogy igenis létezik sikkes, nőies kisebb sarkú, sőt mi több teljesen lapos sarkú cipők is! Merjük őket beválasztani, legyen rá igényünk! Ameddig bennünk nem lesz igény irántuk, addig sajnos - ámbár érthetően - a kereskedők sem fogják beválogatni őket! Legyünk bátrak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr1008078946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása