The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

2017 legnagyobb esküvői trendjei!

2017. március 14. - The Bride

2017_wedding_trends.jpg
 Idén lesz az esküvőd ? Szeretnél már valami újat, valami érdekeset, valamit, ami nem régóta elcsépelt? Ha a feltett kérdésekre igennel válaszoltál, akkor ezekre az új trendekre érdemes odafigyelned!
Egyiket- másikat kicsit túlzónak érezheted, de van közöttünk olyan is, ami a Te ünnepedet is személyessé teheti! 

1) Színek!

 Idén a korábbi évek pasztell és natúr színeivel ellentétben az erőteljes, vidám színek kerülnek előtérbe! Legyen szó dekorációról, tortáról vagy akár a menyasszony csokráról!
Hisz ne feledjük, 2017 pantone színe a : greenery
szinek_2017.jpg
                Kép forrása: pinterest

2) Játékok

Mi sem jobb a vendégek közötti távolság legyőzésére, mint az önfeledt JÁTÉK. Hullahopp verseny, limbóhintó vagy akár zsákban futás! A játékok tárháza végtelen! A választás saját habitusunktól és leleményességünktől függ csupán.
 Ezek a játékok a vendégek közötti távolság oldásán túl arra is jó, hogy a két fél családja jobban megismerje egymást ill. nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a kisebbeknek is egy felejthetetlen élményt nyújt. 

wedding_trend_2017_jatek.jpg            Kép forrása: pinterest
 
3) Megkevert, felpezsdített ceremónia

  A ceremónia lefolyásának klasszikus változata mindig is nagyon népszerű lesz a házasulandók körében, azonban némi csavarral, fűszerezéssel ez a rész is felpezsdíthető!
A fogadalomtételhez ültesd vendégeidet a megszokott soros ültetés helyett kör-körös ültetéssel! Ezzel sokkal bensőségesebbé, meghittebbé teheted azt. 
A boldogító "Igen" előtt egy koktél? Miért is ne!!! Egy közösen elfogyasztott ital oldja a hangulatot és az Igen elhangzása után a teljes násznép boldogan emelheti poharát az ifjú párra!

ultetesi_trend.jpg

2017cocktail.jpgKépek forrása: pinterest

4) Színes desszertek

  Esküvői torta, vaníliás karika, pogácsa! Ez mind szép és jó, DE mi lenne, ha feldobnánk valami újjal, valami izgalmassal? Egy olyan desszerttel, ami nem csak a felnőtteket tudja lázba hozni, hanem az esküvőn részt vevő gyerekeket is. Mindig, mindenhol, szinte minden alkalommal. :-D Ez pedig nem más, mint a fánk! De nem akármilyen fánk!!!! Van itt karamellás fánk, kávés-csokis fánk, fánk szendvics! Bármi, mi szem szájnak ingere. A díszítésük pedig hihetetlen formákat tud ölteni. Természetesen alkalomhoz illően! 

img_7584.JPG Kép forrása: Ohh la la creative bakery 

5) Mozgó lakoma!

  Az ételek milyenségén túl egyre nagyobb hangsúlyt kap azok szervírozása is! Pl. egy ilyen bringás megoldás igazi színfoltja lehet egy esküvőnek! Akár a fánkok szervírozására is! :-D

wedding_trend_2017.jpg

 

6) Grandiózus távozás

 Emlékeztek még a klasszikus, üres konzervdobozos, autóra felkötős irány a mézeshetek esküvői jelenetekre? Akkor most gyorsan töröljétek! 2017-ben mindenképp valami különleges módját válasszátok az útra kelésnek! Történjen az helikopterrel vagy akár motorral!

grandiozus_tavozas2.jpgKép forrása: pinterest

7) Party portré 

 Mit nekünk idén photo booth? Sokkal inkább festő művész! Kellő humora van annak, aki ezt kitalálta. Legalábbis mi így ítéltük meg, mikor megláttuk 2017 legfelkapottabb trendjei között. 

wedding_painter.jpgKép forrása: pinterest

 

 Bízunk benne, hogy az itt felsorolt lehetőségek további lendületet / inspirációt adtak a készülődéshez! Ha bármelyik is felmerült valakinél ezek közül vagy esetleg már volt hasonló élményben része, ne tartsa vissza! Szívesen várjuk a történeteket blog oldalunkon vagy face oldalunkon üzenetben!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr3612334293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása