The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Ruhatrend 2018!

2017. november 23. - The Bride

borito.jpg

 Ígéretünkhöz híven hozzuk a jövő évi ruhatrendeket a kifutókról! Ezek voltak a mi kedvenceink!

Fenséges köpenyek

 2018- as menyasszonyokat csak hívd köpenyes kereszteslovagoknak. Szinte mindegyik menyasszonyi ruha tervező megtervezett egy crop top hosszúságú vagy egy teljesen hosszú köpenyes darabot. Ez utóbbi királyi fenséges megjelenést ad.

kopeny_1.jpg

kopeny_2.jpg

 

Fekete az új fehér

 A fehér menyasszonyi ruha már nem az egyetlen opciója a menyasszonynak! A teljesen fekete menyasszonyi ruha mellet bármilyen fekete kiegészítővel feldobhatja az ara az esküvői ruháját. (szalag, fejdísz , masni , kesztyű, kalap,virág,cipő ,stb…)

fekete_3_3.jpg

fekete_3_2.jpg

fekete_3_1.jpg

Valami kék

 Valami régi, valami új, valami kölcsönzött …szokás mondani, miért ne lehetne kék esküvői ruha?! A tervezők 2018-ra ilyen formában dolgozták fel ezt a régi hagyományt.

kek_1.jpgMagas nyakmegoldás

  Ez a trend lehetőséget nyújt, hogy a menyasszonyok lefedjék a nyakukat. Ezt megtehetik: csipke chokerrel, fodorral, magasított nyakú felsővel, fátyollal …stb.

 

magas_nyak_1.jpg

 

Jöjjön a rövid 

  A minitől a midiig az összes hossz jelen van a 2018-as trendekben. Jöjjenek hát a lábszár középig érő csini és a lábvillantó, mini szexi menyasszonyi ruhák!

rovid_1.jpg

rovid_2.jpg

Ki hordja majd a nadrágot

  A tervezők szerint a menyasszonyok határozottan hordhatnak nadrágot az esküvőjükön! Nadrágkosztüm, overál, elegáns öltönynadrág … bármi jöhet, ami nadrág !

nadrag_1.jpg

Gigantikus masnik 

 Az idei masniőrület marad a jövő évi trendekben is, viszont most nagyobbak, merészebbek és feltűnőbbek! 

 

masnik_2.jpg

masnik_1.jpg

Bojtoktól a rojtokig

 Legyen szó rövid vagy hosszú ruháról a tervezők a szegélyeket bojtokkal és rojtokkal díszítik.

bojt_rojt.jpg

Rétegzett gyöngyök

  2018-ban a gyöngyöké lesz a főszerep és ami a legjobb, nem lehet túlzásba vinni…minél több annál jobb! A gyöngyök nemcsak ékszerként lesznek jelen a jövő évi trendekben! A tervezők nagy szeretettel dekorálják velük a menyasszonyi ruhákat is!!

gyongy_1.jpg

Kesztyű

 A kesztyű mint a nőiesség egyik kifejezője a jövő évi trendekbe szerepel majd. Különböző hosszokban: csuklóig érő, könyökig érő és könyök fölötti hossz.

10_kesztyu.jpg

kesztyu.jpg

kesztyu_1.jpg

 

Fedetlen vállak 

 Ez a fazon nemcsak idén, de jövőre is jelen van a trendekben. Ez a viselet kifinomulttá és elegánssá teszi a menyasszonyt. 


fedetlen_vallak_1.jpg

Nagy csipkeminták

  Semmi nem elegánsabb egy csipke menyasszonyi ruhánál, viszont most karakteresebb, nagyobb minták kapják a főszerepet! 

csipke.jpg

és végül, de nem utolsó sorban: 3D virág hímzések

  Régóta a trendekben lévő térbeli virágok most nagyobb teret kapnak a menyasszonyi ruhán, melyektől  még romantikusabbak és bájosabbak lesznek.

3d_viragok_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr6313312177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása