The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

2017. Top 14 menyasszonyi trend, melyek inspirálnak minket!

2017. január 24. - stylist.blog

cim.jpg

 2017. A nagy változások éve! Legalábbis így jövendölték. Mindenki nagyon várta már, hogy végre elérkezzen. Ki ezért, ki azért. Bizonyára sokan ebben az évben mondják ki a boldogító igent! Nekik szeretnék kedveskedni ezzel a bejegyzéssel. Összegyűjtöttük ugyanis 2017 általunk leginkább kedvelt, legszerethetőbb trendjeit! 

Kezdjük is az elsővel!

1. OTK bridal boots:  A klasszikus és közkedvelt cipők mellett itt van az új esküvői cipő az OTK (Over The Knee: térd fölötti) menyasszonyi csizma. Párosítsd egy egyaránt sikkes rövid menyasszonyi ruhával az összhatás biztosan különleges és figyelemfelkeltő lesz.

otk_bridal_boots_2017.jpg

2. Bow: Masnik mindenhol! Bármilyen: csomózott, hajtogatott, csatolt, kicsi, nagy. Bárhol: csukón, fátylon, ruhán... és bármennyi mennyiségben. A masni jellegzetes kiegészítője lesz a menyasszonynak.

bows2017.jpg

3. Suit up: a kezeslábas és az öltöny már tavaly is nagy szerepet játszott. Az idei szezonban viszont már tömegesen jelennek meg az öltönyök különböző variációi ,hogy mindenki megtalálja a stílusához illőt. 

suitup2017.jpg

4. Extra froth: a drámai menyasszony után jöhetnek az extra habos romantikus „labda szoknyák”. Ez a stílus nagyon mutatós vizuális téren: kézzel vágott, kopott organza; rakott tüll; lószőrrel díszített selyem és a rétegezett formák mind figyelemfelkeltővé és különlegessé teszik a ruhát. A szoknya, ami  A – vonalban szélesedik mikro rétegű, lágy, súlytalan elmekből áll össze.  Legyen szó egy klasszikus báli ruháról vagy egy sima öltönyről a tervezők odafigyeltek a textúrákra, hogy az minél különlegesebb hatást adjon a menyasszonynak.

extrafroth2017.jpg

5. Bell sleevesezúttal a tervezők egy bohém hangulatot adtak hozzá a már meglévő romantikus megjelenéshez. A mandzsetta hossza takarja az egész kezet éppen csak az ujjvégek látszódnak ki . Ezt rakott tüll, strukturált csipke és shiffon anyagokkal oldották meg. 

bell_sleves_2017.jpg

6. Garden party: a virágok nem idegenek a menyasszonyok világában, de ebben a szezonban sokkal merészebb virágok lesznek a jellemzők: finom pasztell hímzések, applikálások, gyöngyök és nyomatok valamint 3D virágok formájában. Ez a „look” fiatal , friss és energikus hatást ad a menyasszonynak. A ruha nem feltétlenül igényel fátylat sem virágos kiegészítőt a hajba, kivéve ha ezeken a részeken is szeretnél virágba borulni. Ez a könnyed megjelenés megfelelő egy romantikus- , egy tengerparti - , egy luxus -, valamint egy elegáns menyasszony számára is.

garden_party_2017.jpg

7. Royal treatment: a britt monarchia és az angol arisztokrácia inspirálta ezt a stílust. A strukturált báli ruhák jellemzői: a  magas nyakvonal, fodros gallérok, luxus anyagok és a  gazdag hímzések.

royal_treatment_2017.jpg

8. Pop your collar: a férfi ing szolgált inspirációként ehhez a stílushoz. Strukturált, de közben mégis laza megjelenést ad. Nem nehéz beismerni, hogy ha valaki felvesz egy elegáns öltönyt, ingruhát egy apró érdekesebb részlettel - mint például a mandarin gallér -  máris frissebb és kontrasztosabb lesz tőle, mint egy hagyományos szív nyakkivágással. 

pop_your_collar_2017.jpg

9. Connect the dots: ezt a stílust a fiatalosság és a modernség jellemzi. A pontok mindenhol megjelennek: ömlesztve, egymas mellett, grafikai módon, ismételve vagy szétszórva. Emiatt sokoldalú ez a stílus, hisz lehet pedáns, merész és tiszteletlen is.

connect_the_dots2017.jpg

10. Wonder women: itt a köpenyen van a hangsúly. Legyen az csipke, hímzett, gyöngyös. Drámai hangulatot ad és nincs szükség fátyolra, a köpeny pótolja azt!

wonderwoman2017.jpg

11. Rock stars : szexy részletek, mellények, bodyk, fűzők, éles kivágások, szoknyák, rengeteg réteg valamint csillagok és gyöngyök jellemzik ezt a stílust. Igazán bevállalós, trendi menyasszonyoknak ajánlom! Olyannak, aki tudja is viselni! 

rockstar2017.jpg

12. Mock necks: a chokerek és a garbók mindenhol jelen voltak a legújabb ready-to-wear kollekciókban, most megjelennek a menyasszonyi trendekben is. Hosszabb törzs, vékonyabb nyak és átfogó kifinomultság illúzióját kelti ez a viselet!  

mock_neck_1111.jpg

13. A la mod: ez a stílus a finom formákat képviseli. Twiggyre vagy  Audryra utalva. A finom formák mellett a miniszoknyák, gallérok, öltönyök és kosztümök dominálnak. Kifinomult és bájos hatást adnak a viselőjének.

a_la_mod.jpg

14. Young love: a kulcsszó „fiatalos”! A koncepció a fiatalság, szűziesség, ártatlanság és a tisztaság volt. A tervezők az angyali megjelenést a viktoriánus nyakkivágással, a hosszú szoknyákkal oldották meg, de ezek mellett fontos volt a nőiesség kifejezése is, amit fűzővel, merész sziluettekkel, finom anyagokkal és aplikálásokkal fejeztek ki.

young_love_1111.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr9912126433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása