The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Esküvői fehérnemű 1x1! - avagy hogyan válasszunk fehérneműt a nagy napra!

2017. október 28. - The Bride

menyasszonyifehernemu2.jpg

 A legtöbb figyelem egy esküvői készülődésnél óhatatlanul a ruhára és cipőre irányul. Pedig, ha jobban belegondolunk a fehérneműnek is legalább akkora figyelmet kellene szentelni, hisz ahogy egy rosszul megválasztott cipő, úgy egy rosszul megválasztott fehérnemű is kényelmetlenné teheti a Nagy Napot! Hovatovább a kényelmi szemponton túl a teljes összhatást is nagy mértékben ronthatja. 

Mielőtt még rohannánk megvenni a legszexibb fehérneműt, nézzük végig, hogy mi mindent érdemes végiggondolni vásárlás előtt?

1. Kényelem és biztonság mindenek felett!

biztonsag.jpg
  Válaszd külön a ceremóniát és a nászéjszakát fehérnemű szempontjából!
Hisz a szertartás alatt fontos, hogy a melltartód jól tartson és ezáltal biztonságban érezd magad. Ki akar feszengeni a boldogító IGEN közben egy kényelmetlen bugyi, egy bevágó melltartó  miatt. 

2. Láthatatlanság! 

menyamelltarto.jpg

 Beszéljünk akár a melltartóról, akár az alsóneműről mindkettőnél fontos, hogy a lehető legkevesebb varrással készüljön! Ezáltal elkerülhető, hogy a ruhánkon - legyen az bármilyen finom anyagból - átüssön a varrat!  

3. Tartsd szem előtt a ruhád fazonját!

 varialhato_pant.jpg

 A vásárolandó fehérnemű típusát nagyban befolyásolja a ruha felső részének kialakítása.  A hagyományos melltartó fazon ugyanis csak kevéssel "működik jól együtt".
 Itt lép életbe az ördögi kör, ami nem kis fejtörést okozhat. Ugyanis a ruhapróbára célszerű a fehérneműt is magunkkal vinni, mert ez az apró, de nem elhanyagolható részlet nagyban befolyásolja, hogy hogy fog állni rajtunk a ruha. Előfordulhat, hogy nincs határozott elképzelésünk a ruhára vonatkozóan és minél több fajtát szeretnénk felpróbálni, megnézni magunkon a végső döntés meghozatala előtt.
 Ha nehezen döntesz vagy még semmilyen elképzelésed nincsen a ruhádat illetően, úgy érdemes az első próbára a már meglévő fehérneműid közül egy egyszerű pánt nélküli melltartót vinni. 

4. Csak semmi kapkodás!

vasarlos_csaj.jpg

 A fehérnemű vásárlást nem érdemes elkapkodni! Egyfelől a már korábban vázolt eset miatt sem. Másfelől azért sem, mert nagyon sok menyasszony fogy le ilyenkor a nagy napra.
Kerüld el, hogy felesleges utakat fuss az üzletekben! Ha mégis beleszerettél egy darabba és előre megvetted álmaid fehérneműjét, ügyelj arra, hogy a pántja variálható legyen ill. ne feledj utánaérdeklődni a csere lehetőségének feltételeiről! 

5. Praktikusság!

body3.jpg

  Sok helyen olvastuk, hogy pánt nélküli body-t ajánlanak a lányoknak erre a napra. A body mellett szóló érvek a következők voltak: a legtöbb ruha fazonnal jól működik együtt, elkerülhetjük vele a bugyi vonalának deréknál történő "átütését" és nem utolsó sorban egész napra biztonságos, kényelmes viseletet biztosít!
 Mi azonban óva intünk ettől a ruhadarabtól, még ha első blikkre valóban praktikusnak tűnik is! Hacsak nem egy teve veszett el benned!
Gondolj ugyanis arra, hogy mit csinálsz, ha mosdóba kell netalántán menned, ami valljuk be, még body nélkül is egy körülményes mutatvány menyasszonyi ruhában! 

6. Hagyjuk a színeket éjszakára!


naszejszaka.jpg

A fehérnemű színe a bőröd színével vagy a ruhád színével egyezzen meg. A színesebb darabokat érdemes a nászéjszakára hagyni. 

7. Extra biztonság a tökéletes vonalakért!

harisnya.jpg

  Amennyiben van némi felesleg a hasadon, combjaidon, úgy a klasszikus combfix helyett válassz olyan harisnyanadrágot, melynek megerősített felsőrésze van, ezzel is formálva alakodon. Itt is ügyelj a varratokra! Minél kevesebb, annál jobb! 
 Ha már a biztonságnál tartunk, akkor a kellemetlen helyzetek elkerülése végett harisnyából nem árt egy pót darab, nem tervezett balesetek kivédése végett!

Jó fehérnemű vadászatot! ;-D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr1013087470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása