The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Before the Big Day

2016. április 25. - The Bride

 Végre, végre, végre! Nemrég megejtettük nyereményfotózásunkat (mint tudjátok - aki nem, az most megtudja- év elején egy nyereményjátékra invitáltunk benneteket). Erről készült beszámolónkat szeretnénk most megosztani Veletek!

Először is bemutatjuk nektek Helgát! Ő lett Fortuna kegyeltje és vitte el a fődíj mellett (ami nem más, mint egy editorial anyag volt) az átváltoztatás nyereményét is.
helgablogfoto.jpg

Ugyan egy személyes beszélgetés keretében szerettük volna a részleteket egyeztetni, de mivel messze lakik Budapesttől és nem szerettük volna kétszer utaztatni, így ettől eltekintve, egy kérdőív formájában igyekeztünk róla minél több információt megtudni. Milyennek képzeli az esküvőjét? Milyennek képzeli el magát, mint menyasszony? Melyik stílus áll hozzá legközelebb?  És még sorolhatnánk.

A kérdőív kiértékelését és áttanulmányozását követően jött a munka dandárja. A leírtakat figyelembe véve elkezdtünk inspirációs képeket keresni. Ruhát, hajat, sminket "komponálni", tervezni. Készültek a moodok, a face chartok. Hosszas egyeztetés után pedig kitűztük a nagy napot!

Helgát barátnője kísérte el a fotózásra. Lelkes, fiatal, mosolygós lányok, akikkel élmény volt ezt a pár órát eltölteni. Helga nem riadt vissza semmitől és bátran vetette bele magát a fotózásba, teljesen ránk bízva saját magát. 

h_werk_ff_01.jpg

h_werk_ff_05.jpg

h_werk_ff_06.jpg

Az átváltoztatás keretében Helga egy sellő fazonú ruhát kapott. Leírása szerint az az ő nagy álma. Ehhez stílusában illő ékszert választottunk, hajat és sminket készítettünk. 
Ezt követően pedig - a fődíjnak megfelelően - egy olyan összeállítást kapott, ami alkatának valamint a kérdőív egyéb részleteinek függvényében mi ajánlottunk neki. Az előkészületeket és a kész menyasszonyról készült képeket egy ízléses sorozatba állítottuk.

Reméljük hasznára vált a velünk töltött idő és a Nagy Napra való előkészületeibe (bizony, bizony! Helga menyasszony!) segítséget tudtunk nyújtani. De ne csigázzuk tovább! Ebben a galériában megtaláljátok a sorozatunk képeit!

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr478657716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása