The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Esküvői cipők gyöngyszeme! - Esküvő Tündér

2017. június 20. - The Bride

  eskuvotunder2.jpg

  A mai napon teljesen véletlenül ( bár szerintünk véletlenek nincsenek) botlottunk bele ebbe a kis ékszerdobozba. Olyannyira fellelkesültünk, hogy azonnal meg akartuk osztani veletek az örömünket és egy rögtönzött, élő videót készítettünk facebook oldalunkra a boltban, hogy TI is lássátok, amit mi is alig bírtunk elhinni a saját szemünknek!

  Hogy miért is érdekes ez a bolt? 

 Korábban már írtunk róla, hogy mennyire nehéz itthon jó, szép, kényelmes alkalmi cipőt találnia egy menyasszonynak. Nagy örömünkre mások is így gondolták és ennek apropójaként született meg ez a kis bolt a Szív utcában, ahol szebbnél szebb cipők közül válogathat a kedves érdeklődő!

A bolt kis ékszerei: 

- Badgley- Mischka: Hollywood kedvenc designer párosának alkalmi cipői. Idézve a 40-es évek csillogó Hollywoodját, párosítva a mai modern, egyszerű és elegáns vonalakkal.
A cipők talpa bőrből készül, így biztosítva extra kényelmet viselőjének. Külön jó, hogy nem csak a klasszikus fehér színben kaphatóak, hanem (mint ahogy azt már a menyasszonyi ruhák tekintetében is megfigyelhető) különböző színekben is találhatunk ruhánkhoz illőt. Összeválogattunk párat Nektek a kínálatukból!

Paradox London PINK: 2005 óta zsinórban hozza el a legjobb menyasszonyi cipő díjat! Modelljei fiatalosak, divatosak és a talpuk egy extra betétnek köszönhetően válik egészen puhává. További különlegességük, hogy selyemszatén anyaguk kérésre festhetőek az általad megadott színre! 

 

Ami még megfogott minket, hogy nagyon sok apróságot kínál az esküvőre készülőknek. Legyen az esküvői lábdísz, cipőklipsz, vagy akár cipőtalp matrica. Érdemes ellátogatni weboldalukra! Itt kedvetekre böngészhettek és ha már megvan a kiszemelt darab, akkor irány a Szív utca, ahol egy nagyon segítőkész eladó várja a megvalósításra váró elképzeléseket! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr4312609711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása