The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Az arany 12 árnyalata!

2017. december 01. - The Bride

az_arany_12_arnyalata2.png

 A szín, amiről mindenki beszél......
A vakító, szemkápráztató és mélyen megindító 12 árnyalat, amely hatalmába kerít és birtokba vesz, hogy azután mindig veled maradjon!

 Aurum, a ragyogó hajnal! Az inkák hite szerint a Nap könnyei, míg más népcsoportoknál az örökkévalóság szimbóluma. Ezt az örökkévalóságot őrzi a karikagyűrű nem csak formájában, hanem színében is. 

 Korábban már írtunk a gyűrűkről és azokkal kapcsolatos aktuális trendekről és láthattuk, hogy az idő folyamán mennyi, de mennyi változáson mentek keresztül. Alkalmazkodva a kor igényeihez és a vevők lehetőségeihez. Egy valamit azonban már akkor is megfigyelhettünk! Mégpedig, hogy trendek jöhetnek - mehetnek, de egyvalami mindig örök marad. Ez nem más, mint az arany gyűrű, az örök klasszikus. 

  A 140 éves múlttal rendelkező, német Niessing prémium márka ötvözte ezt az "örök klasszikust" a mai modern, fiatalos felfogással.
Mind színvilágával, felületi megmunkálásával, mind pedig a kezeletlen gyémántjaival egy új dimenziót teremtett a gyűrűk világában!

 Gondoltad volna, hogy 12 árnyalat közül tudunk ma már választani e nemes színből? És hogy a sárga, a fehér valamint a rózsaaranyon túl is van világ? Nem is akármilyen!

az_arany_12_arnyalata.png

Ha sorba haladunk, akkor a következő 12 színből választhatunk: 

  • Elefántcsont :  mely a világossárga, a fehér és a világoszöld lenyűgöző játéka. 
  • Tavaszi zöld : világos sárga arany meghintve egy kis zölddel. 
  • Klasszikus sárga: az időtálló.
  • Meleg sárga: mélyebb arany szín, némi naranccsal fűszerezve.
  • Finom rózsa: aranysárga némi pirossal
  • Klasszikus piros: arany, mely úgy fénylik, mint egy naplemente. 
  • Rózsaarany: hol vöröses, hol ibolyaszín majd rózsapiros, míg végül egészen barna. 
  • Homokszürke: puha és meleg, mint a tengeri homok.
  • Finom szürke: egészen kifinomult, szinte már csak rejtve átsejlik az arany a fehéren.
  • Fehér arany: a legvilágosabb, legfehérebb arany. 
  • Aura: a gyűrűk ombreja. Finom színátmenet a rózsaarany és a szürke között. 
  • Iris: a sárgaaranyból a fehérbe.

 A gyűrűk nikkelmentes ötvözetből, forrasztás mentesen készülnek és a német precizitásnak köszönhetően minden egyes darab visszakövethető. 
Végleges formájukat több szakértő kéz segítségével nyerik el, melynek során a hagyományos ötvösművészet és a mai modern technológia  is szerepet kap.  

 

hammerschlag.jpg

signum2.jpg

signum.jpg

 

 

 

 

 

 

 

  Ne feledkezzünk meg a lebegő gyémántokról sem, mely szintén a Niessing sajátja! Ahol a gyémánt nem külön foglalatban van rögzítve a gyűrűhöz, hanem a karika szerves része. Tökéletesen szimbolizálva egy kapcsolat összetartó erejét, ahol a karika az erős, a felemelő és óvva megtartó férfi kar, melybe belesimul a lágy, tündöklő női énünk. 

lebego_gyemant.jpg

lebego_gyemant2.jpg

 lebego_gyemant3.jpg

  

   A gyűrűk romantikáját fokozza, hogy minden egyes apró részlet meghatározásával (szín, vastagság, megmunkálás) párotokkal együtt komponáljátok meg az egyedit, a megismételhetetlen, mely saját összetartozásotokat jelképezi és mely hatalmába kerít, birtokba vesz, hogy azután mindig veletek maradjon!

  

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr4213407639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása