The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Trendek jegygyűrűkre szabva!

2017. november 20. - The Bride

trend.jpg

 Jóllehet mi a klasszikus eljegyzési gyűrűk hívei vagyunk, azért mindig akad újdonság ezen a téren is. Újdonság, melytől leesik az ember álla és melyet érdemes lehet megszemlélni. 
 Amennyiben 2018-ra tervezed az eljegyzésedet és valami különleges jegygyűrűre vágysz, akkor merülj el a 2018-as év trendjeiben. Összegyűjtöttük a számunkra legkülönlegesebbeket!

 Nyitott gyűrű

nyitott_gyuru.jpg

 Egyre nagyobb teret kap a nyitott gyűrű eljegyzési gyűrűk terén is. Igazán alternatív megoldás, mely időtállóvá teszi és a menyasszonyoknak igazi lehetőséget nyújt ez a fazon az önkifejezésre! Akár gyémánttal, akár féldrágakővel díszítjük, a lehetőségek tára végtelen. 

Színes kő

alexandrit.jpg

 Ugyanúgy, ahogy a menyasszonyi ruhák körébe egyre jobban belopják magukat a színek, ugyanúgy ez a tendencia megfigyelhető az eljegyzési gyűrűk tekintetében is. Egy alexandrit kő segítségével egy igazán impozáns, színváltó hatást érhetsz el!

Ovális kő

eas-west.jpg

 Nem árulunk el nagy titkot, hogy a 2018-as év legnépszerűbb kő formája az ovális lesz. Ha ezt még megtetézed azzal, hogy a karikán hosszában helyezteted el, akkor egy igazán különleges és trendi hatást érhetsz el!

Rózsaarany 

rosegold.jpg

 A rózsaarany csak úgy árasztja magából a romantikát, így nem hiába erősen tartja ez a szín magát divatban.  Egy pici változtatást érdemes azért eszközölni, mégpedig, hogy a követ tartó foglalat platinumból vagy fehér aranyból legyen.  A színek ilyen formában történő keveredése pedig a követ a legszebb fényében mutatja. 

Körte forma 

pear_cut.jpg

 Míg a klasszikus oldalon az ovális forma lesz az igazán trendi 2018-ban, addig a modern, divat őrült oldalon a körte forma lesz a nyerő. Tökéletesen illő lesz, egy, a hétköznapi életben is a trendeknek élő menyasszonynak. Ráadásul, csiszolásának köszönhetően,  karcsúbbnak tünteti fel az ujjakat! 

 Csavart forma 

csavart.jpg

 A csavart forma egy újabb érdekes dimenziót adhat a jegygyűrűdnek! 

Négyszögletes "karika"

negyzet.jpg

Ha tovább szeretnéd bolondítani a jegygyűrűdet, úgy válassz egy négyzet alakú alapot, mely egyesek szerint azon túl, hogy különleges hatású még kényelmesebb is, mint a karika formájú. 

 

 Számunkra ezek a formák, változások voltak igazán érdekesek. Ha esetleg láttál vagy netalántán Neked különleges eljegyzési gyűrűd van, szívesen vesszük, ha mesélsz nekünk róla: info@thebride.hu! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr8313311843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása