The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Köszönöm! - stílusosan

2017. november 08. - The Bride

koszonom_felirat2.jpg

 Az ajándékozás mindig nagyon nehéz kérdés. Legyen szó akár baráti, de akár családi születésnapról. Ugyanígy van ezzel sok pár az esküvője napján, hogy adna valami kis apróságot, valami jelképeset, hogy "megköszönjék" a vendégeknek, hogy velük ünnepeltek és hogy megőrizzék emlékükben ők is valamilyen formában azt a napot, ami számukra olyan sokat jelent.

 Egy gyors brainstorming arról, hogy mi is legyen a Köszönöm ajándék, ami nem lesz porfogó és úgy általánosságban mindenkinek ötletes. Most segíteni szeretnénk ebben! Hátha valakinek pont "ez nem jutott az eszébe"!

1. Fánk

koszonomajandek8.jpg

 Mert ma trendi fánkozni, hisz a fánk ismét fénykorát éli! És nem csak farsangkor! Ugyan nem marad meg kézzel fogható emlékként, de ha a fánk dekorációja kellően ötletes, íze pedig mennyei, akkor arra a fánkra mindenki emlékezni fog! 

2. Parafadugó

koszonomajandek5.jpg

 Egy üveget lezáró parafadugó minden háztartásban jól jön. Amellett, hogy praktikus darab a hétköznapokon, még emlékezetessé is tehetjük a dugó tetejére a nevünk és az esküvőnk napjának díszítésével. Nem utolsó sorban az ültető kártyák asztalon történő elhelyezéséhez is stílusos segítséget nyújt! Borászoknak "kötelező" ! 

3. CD

koszonomajandek11.jpg

Az ifjú pár sokszor az esküvőre nem is zenekart hív, hanem DJ-t, aki az esküvő napjára akár egy, a pár által összeállított repertoárral is érkezhet. A repertoár nagy valószínűséggel olyan dalokat fog tartalmazni, amikre barátaikkal is buliztak fiatalságuk hajnalán. Még magunknak is érdemes félretenni belőle, hogy később, akár egy buli alkalmával, a zenét hallgatva felidézzük magunkban esküvőnk napját! 

4. Rövid italos pohár grafikával

vodka.jpg

 koszonomajandek7.jpg

 A pohár minden háztartásban fogyó eszköz, így kimondhatjuk, hogy mindig jól jön! Akár tehetjük az asztalokra, kitöltve benne már egy jófajta kis hazait, hogy mindenki együtt igyon az ifjú pár egészségére! De, ha némi humort is akarunk belevinni, úgy arra is van lehetőség! 

5. Kövirózsa

koszonomajandek10.jpg

 A kövirózsa igen hálás növény, így nem okoz gondot gondozása senkinek! A sikerélmény szinte magától adódik. És milyen jó is visszanézni, hogy az eltelt évek alatt mekkorára is cseperedett a növény! 

 

5. Sör- vagy bor nyitó

koszonomajandek2.jpg
koszonomajandek12.jpg

 

 Ha az előbb a hölgyeknek kedveztünk, akkor itt az ideje, hogy a férfi vendégek kedvébe is járjunk! Ez megint egy olyan tárgy, ami minden háztartásban legalább egy elkél! És miért ne pont ez lenne az az egy? 

6. Amőba & mini rajztábla

koszonomajandek3.jpgkoszonomajandek9.jpg

  

 Azért a legkisebbekről se feledkezzünk meg! Néha jól jön nekik is a sok tánc és aktív kergetőzés mellett egy kissé nyugalmasabb elfoglaltság. 

 

 Összeállításunkban most hirtelen ennyi fért bele! Ha valakinek van a tarsolyában még olyan ötlet, ami számára kedves és szívesen megosztja, velünk, ne habozzon! Írjon! 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr9413200629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása