The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

A szép smink titka!

2016. február 19. - The Bride

 Ki ne szeretne az esküvője napján tökéletes bőrrel tündökölni?! Hisz mindenki tudja, hogy egy szép smink, a tökéletes bőrrel kezdődik.

 Se szeri se száma a jobbnál jobb kezeléseknek, pakolásoknak. Ma az egyik prémium kategóriás márka újdonsült termékeiről hoztam egy kis ízelítőt.

 A napokban kerültek piacra Bobbi Brown első arcápoló maszkjai. Aki pedig elég szemfüles és fürge is volt, bejelentkezhetett az Aréna plázában lévő Bobbi üzletbe egy kis tesztelésre is. 

A családba 3 különböző maszk tartozik: egy mélytisztító arcpakolás (Instant Detox), egy bőrradír (Radiance Boost), és egy krémes állagú arcpakolás (Skin Nourish Mask). 

A márka mindhárom termékét minden bőrtípusra ajánlja. Összetevőik között ugyanis olyan jótékony hatású anyagok találhatóak, melyek mindegyike a bőr természetes PH egyensúlyának visszaállításában nyújtanak segítő kezet. Mindazonáltal tonizálják, élettel töltik meg a fakó bőrt. 

A pakolások használata igen egyszerű:  nedves bőrre kell őket felvinni vékony rétegben.  2-5 percig hagyni kell hatni, majd pedig meleg vízzel leöblíteni.
A krémes állagú arcpakolást pedig akár magunkon is hagyhatjuk és - a hatóidőn túl esetlegesen megmaradt felesleget egy kis papírzsebkendővel felitatva - akár smink alapnak is használhatjuk.

Az eladó említette a különböző pakolások egymással történő keverésének lehetőségét. Vagyis a T vonalba a mélytisztító maszk felvitelét ( a kaolin pórusösszehúzó, valamint a  magas pórustisztító hatása miatt) és a szem környékére a krémes állagú pakolást ( finom, apró ráncok halványítása végett).

Azonban mielőtt bárki nagy kísérletezésbe kezdene kérje kezelőorvosa, gyógyszerésze, kozmetikus segítségét. 

Apropó, ami az árat illeti: egy 75ml-s tubus 12.900Ft-ba kerül!

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr928405362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása