The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

2016-os menyasszonyi smink trend a kifutókról!

2015. szeptember 22. - The Bride

  A 2016-os év úgy tűnik, hogy nem a sminkről fog szólni a menyasszonyok körében. A hangsúlyt ebben az évben ugyanis a ruhák kapják! (a 2016-os menyasszonyi ruha trendekről itt írtunk). A 3D-s virágokkal díszített költemények mellett ez érthető is. Már csak a kevesebb több elv alapján is.

 Míg 2015-ben olyan trendet prezentáltak a külföldi vezető sminkesek, ahol vagy a szem hangsúlyosan van kisminkelve vagy pedig az egész arcot glitterrel ill. a grlitter mellett még strasszokkal is díszítették, addig 2016 a teljes natúrságról szól.

 Amit a kifutókon láthattunk sminkek no makeup feelingűek ( azért írom, hogy feelingű, mert mint tudjuk, ezek a sminkek a legmelósabbak). A legtöbb, ami megjelent az a tusvonal volt, feketében, fehérben. Azt viszont érdemes tudni, hogy nagyon kevés olyan nő van (vagy csak én találkoztam kevéssel), akinek igazán jól állt volna és akin úgy igazán mutatott volna a tusvonal. Azok is főként tizenéves lányok.

 Smink terén most a trendek tehát a szolidabb menyasszonyoknak kedvez, de nem kell izgulniuk az extremitást kedvelőinek sem, mert ők kiélhetik vágyaikat a ruhákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr107808026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása