The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Esküvői ruha trend 2016!

2015. szeptember 15. - stylist.blog

11847257_10153631361100676_1266523650_o.jpg

 

 Lassan, lassan elcsendesedik a 2015-ös menyasszonyi szezon, így úgy gondoltam, hogy teszek némi kitérőt 2016- os év felé és megnézem, hogy mivel is készülnek a tervezők. Sok izgalmas darabot találtam! Bízom benne, hogy Nektek is elnyeri tetszéseteket és sok új ötletet ad azoknak, akik előtt még ott áll a várva várt nagy Nap!

 2016-ban a mélyen dekoltált ruhák mellett  megjelenik egy új, un. "kulcslyuk" kivágás is, ami nem egy hagyományos kivágás. A ruha elülső részét kisebb részben vagy akár mélyen megnyitják. A kivágást pánt nélküli verzióban is alkalmazzák. Ezzel a megoldással  a ruha nagyon sexy és elegáns egyben. 

 2015-ben hegyén- hátán virágokkal találkozhattunk. Nos, 2016-ban sem kell lemondani a virágokról, ám már sokkal inkább a 3D-s aplikációk formájában fognak előtérbe kerülni és minden mennyiségben: bárhova, bármennyi, bármekkora és bármilyen anyagból :tüll, selyem és még sorolhatnánk.

 A virágok töretlen térhódítása mellett a hullámos részletek is nagy szerepet kapnak! Kavargó hímzések, görbék, hullámok, csíkozások teszik a ruhákat még érdekesebbé. És ha valakinek mindez még nem lenne elég, megjelennek a régmúlt idők hangulatát idéző tollak, tele tollas szoknyaként vagy akár csak díszítő elemként.

 A díszítés mellett érdekes lesz 2016-ban a ruhák formája: a klasszikus, hosszú, oversize szoknyák mellett megjelennek a minik, a lépcsőzetes kialakításúak. A szoknyák pedig lehetnek akár combig felsliccelve, mely kivágás kerülhet a szoknya egyik oldalára, de akár mind a két oldalra vagy középre is.


 2016-os év kedveskedik egy új esküvői szoknyamegoldással is. Angolul Sheer skirt megnevezést kapta, amit nagyon nehéz lenne magyarra átültetni, így nem is próbálkozom vele, felesleges. A szoknyamegoldás lényege - amit egyébként már egy ideje láthattunk alkalmi ruhák esetében -  hogy a szoknya résznél a láb kb. térdig, combközépig fedett és alatta pedig a csipke résznél sejtelmesen láttatni engedi a lábakat. Ha még jobban szeretnénk leegyszerűsíteni, akkor hatásában dupla szoknyának tűnik, ahol a mini, normál méretre rátesznek egy csipke felső szoknyát.

 A szoknyák mellett ugyanakkor egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a fiús fazonok is, mint pl. a nadrágkosztüm (persze nem klasszikus változatban), ami személyes kedvencem is! 

Érdekes hatásúak az ún. Illusion Bodice ruhák, ahol is maga a ruha teljes egésze vagy szimplán csak a felső része egy viszonylag áttetsző/ test színű anyagból készül, amit különböző mintákkal díszítenek. Ezzel érvén el egy olyan különleges hatást, mintha a minták a menyasszony testére lennének applikálva.

  Úgy érzem, hogy 2016-os év sokkal több lehetőséget kínál az aráknak ill.  jobban ki tudják fejezni saját énjüket. Legyenek akár extravagánsak vagy akár szolid, visszafogott személyiségek. Mindenki fog találni a maga egyéniségének megfelelőt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr617789400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása