The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

MAC Haute Dogs Bride III. rész!

2015. szeptember 01. - The Bride

 Legvégére maradt a pudli!
pudliblog1.jpg

 Nagyon sokat vaciláltam rajta! Nekem annyi minden eszembe jutott erről a képről, annyi lehetőség, hogy hogy lehetne átformálni menyasszonyira. Igazából mindegyik ötlet, gondolat kedves, érdekes és egyúttal izgalmas volt számomra. Nem igazán tudtam eldönteni, hogy milyen irányba vigyem el, így úgy döntöttem, hogy mindegyikbe. 

 Az első, ami eléggé szembeötlő a képen az a tusvonal. A legtöbb nő imádja! (Hogy miért ez az óriási rajongás, még nem jöttem rá igazán.) Nagyon sok menyasszony is szereti, kéri. Egy egyszerű tusvonallal (a kollekció része, ám nem új terméke a MAC-nek a Fluidline elnevezésű ún. géltus, amit a MAC 210-es ecsetével gyönyörűen lehet felvinni, szinte siklik a szemen és nem utolsó sorban gyorsan szárad is, így nem kell attól tartani, hogy a modell felpislogja a frissen festett, gyönyörű, szabályos vonalunkat) el lehet érni a bájos hatástól kezdve egy egészen drámait is. Magára a szemhéjra használhatjuk a színpaletta egészen világos, gyöngyház színét!

pudliblog2_1.jpg

   Dönthetünk úgy is, hogy csak a szájat emeljük ki és hangsúlyozzuk. Egy erős száj mindig, minden körülmények között vonzza a tekintetet. Pláne itthon!

  A bal oldali kép esetén a fényes alap mellett én alkalmaznám a paletta gyöngyházfényét a szemhéjon, finoman elsatírozva a széleket és ugyan pirossal van kiemelve a száj, de úgy gondolom, hogy a MAC Haute Dogs mély lila színe éppúgy megállja a helyét egy menyasszony esetében (ennél a sminknél mattan hagyva!)!

 A jobb oldali fotó esetén elhagynám a fényes alapot, a szemhéjpalettát nem használnám, a szemhéjat sima púderrel mattítanám, míg viszont az ajkakra lipglass-t tennék, ezzel adva az egésznek egy tükörfényes hatást.

pudliblog3.png

 Amennyiben a tusvonalhoz, csakúgy mint a kollekció képén, egy erősebb szájat festünk, megint más hatást érhetünk el. A tusvonal- erős száj kombót viszont még inkább viselni kell tudni. Egy szende, szemlesütős lánynak, aki azt sem szereti, ha ránéznek, nem ajánlom. :-D 

pudliblog4.png  Hogy a paletta sötét színei ne maradjanak kihasználatlanok, így most nézzünk meg egy variációt arra is! Vannak lányok, akik a hétköznapokon is sminkelik magukat, kik erősebben, kik kevésbé. Ezen a kombináción lehet sokan felhúzzák a szemöldöküket és magukban megjegyzik "szép, szép! Na, de egy esküvőre!"  Tudni kell, hogy mindenkinek más a sok. Azok a lányok, akik hétköznapokon erősen sminkelik magukat, azok egy egészen szolid sminkkel szinte "meztelennek" érzik magukat. 

 Az erős szem, erős száj is nagyon jól tud működni egymással (anélkül, hogy valami nagyon közönségesbe mennénk át!

pudliblog5.jpg Sokáig foglalkoztatott egy gondolat, hogyha egy gót menyasszonyt kellene kisminkelni, vajon hogyan tenném. Nekem még ez is belefér ebbe a palettába. 

pudliblog6.jpg 

 Ezek (Haute Dogs Bride I. - II. - III. ) az elképzelések (inspirációs képek) az én elképzeléseim! Természetesen egy palettában milliónyi lehetőség rejlik! Ki- ki fedezze fel a sajátját! ;-D

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr877740602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása