The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Esküvői csomagjainkról!

2016. május 26. - The Bride

13231272_1007433685992862_1355255603_n.jpg

Kép forrása: pinterest

 

Elkészültek csomag ajánlataink, amelyekkel mi szeretnénk segíteni a házasulandókat a Nagy Napon, hogy némi terhet levegyünk a vállukról. Mindenki saját szájíze szerint szemezgethet! :-D 

1. Editorial Csomag

editorial.jpgHogy miről is szól ez a csomag és kiknek ajánljuk? 

Elsősorban azoknak, akik tanácstalanok! Tanácstalanok, hogy alkatukhoz és a megálmodott esküvő stílusához milyen ruha illik. Tanácstalanok mind a hajban, mind a sminkben, ami a választott ruhát megkoronázza.

De ajánljuk azoknak is, akik csak kíváncsiak arra, hogy egy sminkes és egy stylist karöltve milyen menyasszonyra formálná őket. 

Az aprólékos előkészületeket pedig egy fotózás keretében örökítjük meg!

Aktuális árainkról érdeklődni privát üzenetben tudsz az thebrideinfo@gmail.com címen! 

2. A Nagy Nap csomag

nagy_nap_csomag.jpgMindannyian tudjuk, hogy egy esküvőre való felkészülés rendkívül erőt próbáló feladat! Ebben szeretnénk segítséget nyújtani ezzel a csomagunkkal. 

Stylistunk segítségével, alkatodnak megfelelő, és az általad megálmodott stílusban ruhát választotok, a ruhához stylistunk kiegészítőket keres, készít. Majd egy közösen egyeztetett időpontban, egy próba alkalmával, elkészítjük a hozzá illő próba hajat és próba sminket! Így egy teljes összképet láthatsz magadról. 
Az esküvő napján pedig a lányos háznál elkészítjük a korábban megbeszélteket! És hogy tovább enyhítsünk a terheken, a ruhát is mi visszük a szalonból, hogy Neked azzal már ne kelljen foglalkozni. 

Aktuális árainkról érdeklődni privát üzenetben tudsz az thebrideinfo@gmail.com címen! 

3. Extra csomagok

extra.jpg

3.1 Örömanya

 Mindannyian ismerjük a "Nincs egy göncöm sem!" érzést. Amikor nem tudjuk vagy csak nagyon nehezen, hogy mit is vegyünk fel erre a jeles alkalomra örömanyaként. A ruhához milyen kiegészítők lennének előnyösek és még sorolhatnánk. Ehhez nyújt segítséget Örömanyáknak szóló csomagunk, melyet bátran ajánlunk mindenkinek, aki egy ilyen jeles eseményen igazán stílusosan szeretne megjelenni. 

3.2 Vőlegény

Vőlegények is ma már egyre több időt szentelnek a megjelenésre. Nem csoda! A mai világban már rengeteg lehetőség van, hogy kifejezhessük önmagunkat. Stylistunk segít eligazodni ebben az útvesztőben, hogy időt és energiát spóroljon meg Neked és egyúttal egy olyan külsőt varázsoljon számodra, melyben azon túl, hogy jól érzed magad, pároddal tökéletes harmóniában léphetsz oltár elé e jeles napon. 

 

3.3 Koszorúslány

Rengeteg szín, rengeteg fazon és rengeteg koszorúslány! De vajon, hogy lehetne elérni azt, hogy a ruhában mindenki jól érezze magát? Ha tanácstalanok vagytok, nem tudtok dűlőre jutni a hogyan tovább-ban, keressetek, mi segítünk! 

 

4. Online tanácsadás

online_tanacsadas.jpg

Online tanácsadás, ahogy mi csináljuk: 

- egy kérdőív segítségével képet kapunk rólad, elképzeléseidről, a tervezett esküvőről, annak stílusáról

- a visszaküldött kérdőív alapján javaslatot teszünk :

  • ruhára: figyelembe véve az alkati adottságaidat, az esküvő stílusát, hangulatát
  • kiegészítőre: cipő, ékszer stb. 
  • sminkre: mely az arcod adottságainak (arcforma, szemszín stb.) figyelembevételével ill. az adott stílushoz igazítva készül
  • hajra

- az ajánlás tartalmaz még egy ajándék esküvő tervezőt, melyben igyekeztünk minden lényeges elemre kitérni, hogy a szervezés a lehető leggördülékenyebben menjen! 

 

5. Lánybúcsú

lanybucsu_csomag.jpg

 Színesítsd a lánybúcsúdat velünk! 
Ha szeretnéd a lánybúcsúdat egy stílusos fotózással feldobni, ne hezitálj! Keress meg minket!
Lánybúcsús csomagunk keretében biztosítunk: 
- sminket 
- stylist által, témának megfelelően összeállított kiegészítőket a fotózáshoz
- igény szerint stylist által megtervezett lánybúcsús pólót
- általad meghatározott db számú fotósorozatot
- gratisba egy témának megfelelően díszített doboz fánkot az OOh la la creative bakery jóvoltából
- egy üveg pezsgőt

 * ez a szolgáltatásunk elérhető már a Halápi Ranchon is, ahol egy lovas lánybúcsú keretében, a lovas vetélkedőt követően örökítjük meg a lánybúcsú vidám kezdetét!

Aktuális árainkról érdeklődni privát üzenetben tudsz az thebrideinfo@gmail.com címen! 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr528745094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása