The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Télen esküvő??!!! IGEN!

2015. december 30. - The Bride

 Egy korábbi bejegyzésben írtunk már arról, hogy régi magyar szokás szerint az esküvőket betakarítás után tartották. Ez napjainkban már nem annyira dívik. Ma, aki csak teheti tavaszi- nyári időszakra szervezi menyegzőjét. Pedig nem kell elvetni a téli időszakot sem! Sőt!

 Rengeteg íráson végigrágva magunkat, rengeteg inspirációs képet végignézve mi a színekben, az ünnepek adta extrákban találtuk meg azt a varázst, ami a téli esküvőt mindenképp különlegessé, vonzóvá teszi. Ugyanis a nyár könnyed, pasztell színei mellet télen sokkal mélyebb, sokkal telítettebb színek is megjelennek. Nem beszélve az adventi időszak sajátos hangulatáról.

A lehetőségek tárháza hihetetlen gazdag. Ki- ki saját ízlése szerint alakíthatja.

 Lehet valaki egy "jégkirálynő" a saját "jégpalotájában" és fogadhatja vendégeit hűvös eleganciával, ugyanakkor dönthet úgy is, hogy a téli "sötétséget" kint hagyva, vendégeikkel egy meghitt, fényárban úszó, szemkápráztató csillogással feledtetve a kinti hideget mondják ki a boldogító igent. (Fotók forrása: pinterest)

 Számos lehetőség van változatos részletekre is, legyen szó akár egy meghívóról vagy akár az esküvői tortáról. (Fotók forrása: pinterest)


 Ne feledkezzünk meg a ruháról és sminkről sem!

Előkerülnek a kis bundák, a hosszú, elegáns kabátok! A virág fejdíszeket felváltják a "jégcsap" fejékek!

Sminkben pedig a hűvösebb árnyalatok mellett bátrabban használhatjuk a mélyebb tónusú rúzsokat!


Fotó: Zsófia Jámbor
Style: Havettová Angelika Stylist
Haj: Nóra Hajda
Smink: Boglárka Török Makeup

 Egy biztos: bárhogy is döntenek, egy életre szóló emléket ajándékoznak mindenki számára. Ami pedig télen extrán kötelező az a csillogás! 
  

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr768213558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása