The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Romantikus menyasszony

2015. augusztus 09. - stylist.blog

Ha jelzőkkel kellene leírnom egy romantikus menyasszonyt , akkor talán így fogalmaznék: egyszerre érzéki és bájos.

Összeállításomban fontos szempont volt a letisztultság, melyet igyekeztem végig a szemem előtt tartani:

 A ruhát illetően választásom az itthoni tervezők közül Elysian egyik esküvői kollekciójára esett, mely anyagát tekintve könnyed, lágy esésű, szabása finom, nőies, míg merész hátkivágásával egyben érzéki is. A derék rész vékony övvel való díszítése kiemeli a derekat, egyúttal érdemes megfigyelni a tervező nem hétköznapi öv használatát is. Számomra nem elhanyagolható szempont volt, hogy a ruhában nincs fűző, így az egész este kényelmes viselet. Ami pedig igazán tökéletessé teszi a választást az az, hogy Anita egy enyhe uszájjal a ruhát “hercegnőivé” emelte.

  Cipőnek egy rendkívül finom, nőies Vágó Réka cipőt választottam, mely már színében is romantikus. A cipő fejrészénél lévő pántok összhangban vannak a ruha hátkivágásánál haránt lefelé futó pántokkal. És, hogy itt se maradjon el, a cipő sarokmagassága pont akkora, hogy az kényelmes viseletet tesz lehetővé. 

 Végül pedig ezt a letisztult, finom képet szerettem volna egy ici- picit megtörni, különlegesebbé varázsolni egy saját magam által készített romantikus fejdísszel, mely virágok hangulatát idézi.

(Ha kíváncsi vagy, hogy hogy készült a smink, itt elolvashatod : http://thebride.blog.hu/2015/08/17/romantikus_menyasszonyi_smink

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr917672440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása