The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Ötletbörze lánybúcsúhoz!

2017. május 03. - The Bride

18289889_10155426753820676_250708000_o.jpg A szingli életünk méltó zárásaként ne feledkezzünk meg a lánybúcsúról sem! Ez az utolsó lehetőség arra, hogy a legjobb barátnőinkkel együtt, önfeledten átmulassuk az éjszakát!
 Vannak, akik zajosabban és vannak, akik csendesebben szeretnek búcsút inteni lány életüknek!
Összegyűjtöttünk pár lehetőséget, hogy a mai világban mi mindennel lehet felejthetetlenné tenni ezt a napot

1) Vitorlázás a Balatonon

lanybucsuyacht.jpg

   A nyár, a víz ill. a fesztiválok szerelmeseinek nagyon jó választás lehet a Balaton egy lánybúcsú megtartására. Itt ugyanis akadnak hajók, melyek bérelhetőek eme jeles alkalomra és komplett szolgáltatással várják az önfeledt kikapcsolódni vágyókat! 

2) Lóra fel!

lanybucsulovas.jpg

  Egy másik fergeteges lehetőség a lovak szerelmeseinek szól! Van, ahol tárt karokkal várják azokat a csoportokat, akik egy lovas élménnyel gazdagabban szeretnék ünnepelni ezt a napot. Mielőtt még azt gondolnánk, hogy egy hagyományos lovaglással eltöltött programról van szó, azt ki kell ábrándítanunk. Itt ugyanis komplett ügyességi feladatokkal, vetélkedőkkel várják a lelkes vállalkozó szellemű csapatokat! Az sem jelent akadályt, ha valaki még nem ült életében lovon! Hajrá lányok! 

3) Szabadulj ki!

lanybucsu_szabadulo_szoba.jpg
 Azoknak ajánljuk, akik esetleg a többet ésszel, mint erővel elvet alapul véve keresik a maguknak való programot! Ugyanis se szeri se száma már a szabaduló szobáknak! Érdemes körbenézni közöttük, mert van olyan hely is, amelyik lánybúcsúknak is otthont ad! Ráadásul a játékot is a menyasszony személyére szabják!

4) Tükröm, tükröm mondd meg nékem!

lanybucsuszepseg.jpg

 Ha azok táborát erősíted, akik sokkal inkább az esti party előtt inkább relaxálnának és szakemberek segítő kezei alatt készülnének fel az estére, azoknak van lehetőségük kozmetikába bejelentkezni, hogy kipihenten, a legnagyobb pompával lehessen nekiindulni az éjszakának. Míg egyikőtök a kozmetikában szépül, addig a másik akár a masszázsban, akár a manikűrben készülődhet. Mindezt egy pezsgő kíséretében, egymással elcsevegve. Gyerünk lányok, vegyétek birtokba a kozmetikát!!!

5) Rúdtánc!

lanybucsurudtanc.jpg

 A rúdtánc mára már szinte fénykorát éli! Valljuk be lányok, titkon szinte mindenki kipróbálná, hogy milyen is lehet! Egy lánybúcsú pedig remek alkalmat ad arra, hogy kicsit kibújva megszokott szerepünkből belekóstoljunk egy másik világba. Pezsgő, tánckoreográfia, oklevél! Kell ennél több? 

6) Kalandra fel!

lanybucsukalandpark.jpg

 Az igazi kihívások szerelmeseinek lehetőségük van már kalandparkokban is lánybúcsút tartani! Felkészülten, kifejezetten lánybúcsúra szabva várják a kúszni, mászni, lógni, lendülni vágyókat! :-D

 Természetesen még hosszan lehetne folytatni a sort, hisz jobbnál jobb lehetőségeket kínálnak különböző szolgáltató egységek! Már csak a fantáziánk szabhat határt!
 Számunkra ezek voltak a legkedvesebbek és legviccesebbek! Ami a legfontosabb: nem a hagyományos, limuzinozós, óvszert árulós fajta!
 Reméljük sikerült néhány ötletet adni ahhoz, hogy mivel tudnátok színesebbé tenni barátnőtök lánybúcsúját! A következő bejegyzésünkben pedig a "kötelező" játékokon felüli kihívásokról fogunk írni! 

Ha esetleg valakinek valami nagyon különleges lánybúcsúban volt része és megosztaná velünk, szívesen vennénk! :-D

Végül pedig NE feledjétek: 

“Az egyetlen, ami rosszabb a rituáléknál az, ha már nem adunk a rituálékra sem. (Született feleségek)

 

Képek forrása: pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr1812473129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása