The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

2015-ös év menyasszonyi ruha trend külföldön

2015. augusztus 06. - stylist.blog

A magyar tervezők kollekciói után most hoztam egy kisebb összeállítást a külföldi tervezők ruháiból is. 

11831528_10153626592060676_1719196677_o.jpg

 

 

A hazai tervezőkhöz hasonlóan a külföldi tervezők is a hófehér színt némileg háttérbe szorították, ugyanakkor szívesen nyúltak a csipkéhez, tüllhöz valamint a ruhák hát kialakításával, ujjhosszával is szívesen eljátszottak, de talán nézzük végig, hogy mi mindennel próbáltak elkápráztatni minket. 

  1930 glam art deco: egy régi divatvonal jelenik meg a menyasszonyi ruhákban. A kor divatjának a "cső ruha" jellege érzékelhető, ám ez mégsem olyan hivatalosan jelenik meg, mint abban az időszakban, hisz a könnyed és kifinomult vonalvezetés mellett rendkívül ragyogó és részletes a díszítés. 

  Szintén találkozhatunk magasan záródó nyak megoldásokkal, melyek ugyan kissé szigorú hatás keltenek ugyanakkor elegáns és nőies is. A zárt nyakkialakítás mellett a különböző gallérok pedig kifejezetten királynői megjelenés hangulatát keltik.

  Külföldön is divatjamúltnak látszik az abroncsos megoldás, helyüket sokkal inkább a hatalmas tüllszoknyák veszik át. A tüllel számos hatást érhetünk el: lehet egyszerre könnyed, elegáns, nőies ugyanakkor drámai és mesebeli hangulatú is. 

 Idén megjelentek a pelerinek, köpeny szerű kabátok, melyek a földet súrolva drámai hatást keltenek. Szembetűnőek az extrémebb, szokatlanabb megoldások.

  A fehér  árnyalatai mellett nagy hangsúly kapnak a pasztellek, sápadt színek, szürkék. A hűvös és rideg színeket ünnepélyessé teszik aprólékosan kidolgozott csillogó díszítések.

  Számomra azonban a legkedvesebb a "tengerparti menyasszony" ruha, eddig még nem igazán látott szabásvonallal, hasat kivillantó crop toppal, mely extrém megjelenésével forró nyári hangulatot idéz. Talán nyugodtan mondhatom az idei év egyik legtrendibb menyasszonyi ruha kollekciója. 

   

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr457685700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása