The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Top 10 játékötlet lánybúcsúhoz!

2017. június 08. - The Bride

lanybucsucimlap.jpg

 

 Korábbi bejegyzésünk az aktív lánybúcsú lehetőségekről szólt, de ne feledkezzünk meg azokról sem, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak, vagy nem akarnak aktívan ünnepelni. 
 Otthon vagy (ha nem szeretnénk a party után takarítani) egy rendezvényteremben is lehet vidám, hangulatos lánybúcsút tartani. Itt is csak a saját képzeletünk szabhat határt. Mi összegyűjtöttük a számunkra legkedvesebb, top10-es játékötletet! Előtte azonban nem árt koccintani a menyasszony egészségére! 

Már az italok  stílusos szervírozása is nagyon sokat dobhat még egy zárt terű rendezvényen is!

lanybucsuitalvege.jpg

És ha már mindenkinek megvan az itala és kényelembe helyezte magát, lássuk a mi TOP 10 játékunkat: 

1) Vegyél egy gyűrűt! 

vegyel_egy_gyurut.jpg

 Még az ital mellé kioszthattok minden résztvevőnek egy darab játék gyűrűt és egy listát, hogy mely szó / szavak nem hangozhatnak el aznap a party idején. Aki rajtakap valakit azon, hogy kimondta a tiltott szót, az elkéri a gyűrűt a rajtakapott vétkestől. Az nyer, akinek a nap végére a legtöbb gyűrűje jött össze! 

2) "Ki vagyok én?" játék:

lanybucsumemoria.jpg

  Bemelegítésnek talán ez a játék a legjobb választás! Előfordulhat ugyanis, hogy nem mindenki ismer mindenkit a társaságban! E játék segítségével pedig némi képet kaphattok egymásról és remélhetőleg mindenkinek van legalább egy vicces története a menyasszonnyal kapcsolatosan, ami tovább oldja a hangulatot!
 A játék lényege: mindenki kap egy lapot, amire felír egy vicces/ kedves / spicces / esetleg kínos történetet a menyasszonyról. A megírt lapokat összegyűjtitek és átadjátok a menyasszonynak, akinek ki kell találnia, hogy ki írta a sorokat (ha még emlékszik rá :-D ) ill. el kell mesélnie a csapat többi tagjának az ominózus történetet! 
A játék során (a menyasszony arcáról) készült fotókkal kiegészített mappába fűzhetitek / ragaszthatjátok be a leírt történeteket, ami örök emlék marad. 

3) Mr & Mrs Quiz

kviz.jpg

 

 Állítsatok össze egy kérdőívet a menyasszonnyal, a vőlegénnyel ill. a jegyespár kapcsolatával összefüggésben. A kérdőíven szereplő kérdéseket tegyétek fel a vőlegénynek és rögzítsétek a válaszokat (rutinosabbak akár videóra is vehetik). A lánybúcsún pedig ugyanezeket a kérdéseket feltehetitek a menyasszonynak. Minden kérdés után pedig bejátszhatjátok a vőlegény válaszát! Minden helyes válasz egy pontot ér. 
1-2 kérdés ötlet: hol ismerkedtetek meg? Melyik a kedvenc testrésze a partnerednek? Mi a legidegesítőbb szokása? Kedvenc könyv / film? A vőlegény kidobhatna valamit a gardróbodból, mi lenne az? Mikor van az évfordulótok? 

4 ) WC papír couture


wcpapirruha.jpg
 Valljuk be, hogy kislányként (de akár nagylányként is) szinte mindenki megtervezte már gondolatban az esküvőjét. Azon belül is főként a ruháját. Eljött az idő, hogy az álom esküvői ruha ne csak gondolatban, hanem a valóságban is "testet öltsön". A játék lényege, hogy akár csapatonként, de akár egyénileg is mindenki kap pár tekercs wc papírt és 15 percet, hogy megalkossa álmai menyasszonyi ruháját. A 15 perc letelte után pedig indulhat a divatbemutató! Ha ez a játék kellően későn kerül elő a zsákból, garantáltan haute couture-ok fognak születni! 

5 ) Rúzsozásra fel!

 ruzsozas.jpg

 Ha elkészültetek a ruhával tegyétek fel az I-re a pontot! Mégpedig egy mindent elsöprő vörös rúzzsal! Kössétek be egymás szemét éééééssss RAJTA! Indulhat egymás, csukott szemmel való rúzsozása!

6 ) Shake it! 

junkinthetrunk.jpg

 

 Az előző két játékban már teljes díszben álltok a bulira. Mi más jöhetne, mint a tánc?
A játék nagyon egyszerű: vegyünk egy üres papírzsepis dobozt, töltsük meg ping-pong labdákkal. Tegyük a megtöltött dobozokat a derekunkra és kedvenc slágerünkre indulhat a TÁNC! A lényeg, hogy a labdák kipotyogjanak a dobozból. Az nyer, akinek elsőként ürül ki a doboza! 

7 ) Gurítsd át!

guritsd_at.jpg

 A játék lényegét a képek már elárulják! Köss egy banánt a derekadra úgy, hogy az leérjen a földig. A szoba egyik végéből gurítsd át a másik végébe, bele egy hullahopp karikába a narancsot úgy, hogy csak a banánnal érhetsz hozzá!

8 ) Fűzd fel! 

fuzos.jpg

  A lányokat párba állítjuk. Az egyik térde közé egy seprű nyelet, a másik térde közé egy wc papírgurigát teszünk. Feladat, hogy a seprűnyélre fűzzük fel a gurigát. Az a csapat nyer, akinek a leggyorsabban sikerült a feladat!

9 ) Én soha....

en_soha.jpg

 Mindenkinek osszatok ki 20 db érmét és középre tegyetek le egy perselyt vagy egy tálkát! A kört a legfiatalabb kezdje! Mondjon egy olyan dolgot, amit még soha nem csinált életében (pl. én még soha nem aludtam el a moziban). A többiek pedig, annak akinek volt már olyan kalandja, tegyen be egy érmét a perselybe. A nyertest magatok között döntsétek el: vagy azt díjazzátok, aki rengeteg turpisságban részt vett, vagy azt, aki konszolidáltan élte életét (ezidáig :-D )!  

 

10) Kívánságok

kivansagok.jpg

Végül, de nem utolsó sorban mindenki írjon egy-egy jókívánságot, egy útravalót a házassághoz, amit egy üvegben (díszdobozban) összegyűjtve "vihet magával" a menyasszony. 

  Ha részt vettél valami őrült jó lánybúcsúban, kérjük meséld el nekünk! Címünk: info@thebride.eu! 
Amennyiben segítséget kérnél dekorációban, ötletekben vagy akár a lánybúcsú sminketeket nem egymásnak akarjátok elkészíteni és szeretnétek egy nagyon vidám csapatképet magatokról a buli indulásakor, akkor is keressetek bátran! :-D 

 

Képek forrása: pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr6612574701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása