The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

"Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra!"

2016. január 06. - The Bride

12404367_10153946016955676_215654080_n.jpg

 "Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra!" mottója Benes Anitának, a Daalarna ruhák tervezőjének.
 Ezt az érzékiséget pedig a minőségi anyagok mellett (kifejezetten a Daalarna ruhákhoz gyártott olasz és francia csipke és selyem) a ruhák könnyed, letisztult formája és időtlen eleganciája adja.
 Az olasz, francia és angol stílusjegyeket viselő kollekciók főbb jellemzői, hogy az előnyös részeket kihangsúlyozzák és mindazt, amit nem szeretnénk megmutatni, azt elrejtik.
Valljuk be, ki ne álmodna tökéletes alakról a nagy napon?! A Daalarna ruhák fűzői nem csupán szépségükről híresek, de különleges alakformáló hatásukról is ismertek (Daalarna fűzőkkel akár 8-12cm-rel is csökkenthetjük derékméretünket!!)
  A szalonban van lehetőség egyedi elképzelések megvalósítására is! 
 Anita, a jövendőbeli arával való folyamatos egyeztetés mellett megálmodja, megtervezi a ruhát és munkáját segítő, a szakma krémjéhez tartozó szorgos kezek megvarrják, alakra igazítják, hogy a nagy napon teljes pompájában ragyoghasson.
 
Bevalljuk őszintén a Daalarna ruháknak mi sem tudtunk ellenállni.  Megmutatjuk, hogy mi melyeket használtuk fel legutóbbi, téli sorozatunk alkalmával! 

Fotó: Zsófia Jámbor
Style: Havettová Angelika Stylist
Haj: Nóra Hajda
Smink: Boglárka Török Makeup

Pearl kollekció : mind anyagában, mind pedig szabásában egy rendkívül nőies ruha, mely a derékvonal mellett kiemeli a fenék és csípőrészt is. A merész hátkivágás és dekoltázs már a 2016-os trendet vetíti előre. Hosszú ujja miatt bátran ajánljuk téli esküvőre! 

 

   White kollekció: a ravasz "dögös"! Merész hátkivágás, mély dekoltázs, felsliccelt szoknya. Első ránézésre is egy nagyon figyelemfelkeltő ruha, mely követi a 2016-os trendeket. Azonban, ha kicsit elidőzünk rajta, felfedezhetünk egy-két további ravasz részletet, ami még izgalmasabbá teszi a ruhát. Ilyen például a hátkivágásnál az összekötő gyöngysor ill. a derékvonalat kiemelő, csípőre, derékra simuló anyag, mely laza, könnyed esésének köszönhetően csak úgy suhan viselője után, ezzel érve el még drámaibb hatást. Hosszú ujja miatt szintén alkalmas téli esküvőre.

 

 Secret kollekció: a habos- babos. Harmadik választásunk egy rózsaszín, fűzős, pánt nélküli selyemruhára esett. Jóllehet a ruhához tartozott egy tüll alsószoknya, mellyel még hercegnőibbé emelhető a menyasszony fénye, mi - a téli hangulatnak megfelelően - inkább egy kis bundával egészítettük ki.  

bride_winter01.JPG

 
 Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni Anitának segítőkészségét, hogy az ő ruháival is emelhettük sorozatunk fényét! 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr38224038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása