The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

MAC Haute Dogs Bride II. rész!

2015. augusztus 31. - The Bride

 Vintage! Egyre többet hallani ezt a kifejezést itt- ott! Nem véletlen, hisz ez az irányzat most a reneszánszát éli.

 De mi is az a vintage: a kifejezés az 1920-as és '60-as évek közötti időszak stílusát írja le, melynek jellemzője a játékosság ill. hogy a különleges, régi darabokat új, izgalmas dolgokkal párosítja, ezáltal egyedi összeállítást alkotva. Főbb színei a púder és cukorka színek, kedvelt anyagai pedig a csipke, selyem, szatén, tüll.

 És hogy hogy jön a Haute Dogs kollekcióhoz a vintage?

 Az afgán agár után én a kínai kutyát (??? /nem vagyok jó kutyafajtákban annyira/) és főként annak gazdáját néztem ki a sorból. Sminkje engem erősen erre a stílusra emlékeztetett, azon belül is leginkább a modell szájformájának kialakítása.

kinaikutyapaletta.jpg

 Ezek közül a színek közül a barnát, kagylóhéjat és az enyhén barackos-bézses árnyalatot használnám elsősorban a szemhéj színezésének tekintetében. Akár önmagukban, akár a világos színeket a barnával összedolgozva. A szem kontúrozásánál a barna mellé "lopnék" egy icipicit a bordós-lilából megfűszerezve azt.  Száj tekintetében rengeteg lehetőség adott. Lehet natúr, lehet a képen látható árnyalatú, de akár szintén a Haute Dogs színei közül az egészen mély lila is. Hivatalosan a kollekcióba két szájceruza tartozik, mégpedig a Naked liner és a Currant. Ennél a stílusnál mindkettő bátran alkalmazható formázásra.

 A szájat, annak felső éléből picit lelopva alakítanám. Vannak, akik hallani sem akarnak a száj "kicsinyítéséről", nekik sem kell elkeseredni, hisz nem kell az egész stílust egy az egyben átvenni, sokszor elég csak egy- egy utalás az adott kor stílus jegyére és máris ugyanazt a hangulatot, hatást érhetjük el. Feltételezem azonban, hogy akik a vintage szerelmesei, azok nem fognak megijedni némi "átalakítástól". 

 Végül egy csokorba gyűjtöttem pár inspirációs képet, amit én ehhez a palettához gondoltam. Nézzétek! Inspirálódjatok! ;-D  (MAC Hotue Dogs Bride I. itt olvashatjátok!)

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr657740340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása