The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

A Díva

2015. augusztus 24. - stylist.blog

 A romantikussal ellentétben itt sokkal több a csillogás. Hisz milyen legyen egy ünnepelt csillag, ha nem lélegzetelállítóan szemkápráztató?!

 Választásom egy Dalaarna ruhára esett, melynek több oka is van. Részleteiben megfelel mind az idei trendeknek mind pedig előre mutat a 2016-os irányzatokra. Hisz idén, mint korábban írtam is , nagy szerep jutott a ruhák hátkivágásának ill. a hosszú ujj megoldásoknak, ugyanakkor a 2016-os trendeknek megfelelően már megjelenik a V dekoltázs és a combig felsliccelt szoknya is. Ez a ruha elegáns, letisztult, ugyanakkor apró részletei miatt sexy és nőies. A figyelemfelkeltő "csillogáshoz" a kényelmes szabású ruha mellett a derékrészen elhelyezett strasszok is hozzásegítenek. Számomra a legkedvesebb ebben a ruhában az volt, hogy a szoknya rész, az ara minden egyes lépésével együtt ringatózik, hullámzik, ami számomra egy elragadó látványt kelt. 

 Cipőben egy olasz márkára, a Primadonna collection-ra esett, mely márka 2014 óta már hazánkban is elérhető!

 Úgy érzem ez az összeállítás önmagában is lélegzet elállító, azonban ha fokozni szeretnénk a csillogást, úgy azt egy megfelelő fülbevalóval megtehetjük!





 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr47687222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása