The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

2015-ös év menyasszonyi ruha trend itthon

2015. augusztus 05. - stylist.blog

   A hazai tervezők közül Sármán Nóra, Léber Barbara, Bódis Boglárka és Benes Anita kollekcióiból készítettem egy kis összeállítást.

   Megfigyelhető mindegyik tervezőnél, hogy egyre inkább előtérbe kerülnek az egyszerű vonalvezetésű, alak követő ruhák. Azonban a legszembetűnőbb az idei ruhákon azok hátmegoldása: akár nyitott, akár teljesen csipkével fedett, de mindenképpen érzéki.

11836325_10153626966135676_82363849_o.jpg

  Sármán Nóra ezt a nem hétköznapi hátmegoldást a ruhák hosszú ujjával tette még különlegesebbé.

  Benes Anita és Léber Barbara új színeket használnak, nem a szokványos fehéret és míg Benes Anita ruháinál a csipke a reneszánszát éli, emellett nagy gondot fordítva a ruhák nyakkivágására, addig Bódis Boglárka kollekcióját a klasszikus, kifinomult és nőies jelzők írják le legjobban.

  Összességében elmondható, hogy az abroncsos ruhák egyre inkább háttérbe szorulnak, helyüket sokkal inkább a letisztult vonalvezetésű darabok váltják fel, melyeket egy-egy érdekes hátmegoldás vagy esetleg egy nem megszokott ruhahossz tesz egyedivé. Aminek pedig végleg búcsút inthetünk: az a fátyol.

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr217677540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása