The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Álomruha - Fehér Szalon / Sármán Nóra tervezésében

2015. október 25. - The Bride

12170364_10153811597200676_2010442993_n.jpg

  Sármán Nóra neve talán nem cseng ismeretlenül az esküvő előtt állók és ruhát keresgélők körében.

 Bevalljuk őszintén, mi sem tudtunk ellenállni Nóra ruháinak és mivel szeretünk magyar tervezőket ajánlani, így szeptemberi fotózásunkhoz (fotók később) az ő kollekciójából válogattunk. 

 Nóra ruhái méltán híresek a menyasszonyok körében. 2010-es diplomamunkájának témája is a menyasszonyi ruha volt, melyért el is nyerte a legjobb diplomamunkáért járó Rektori díjat. A kitűnő elismeréshez valószínűleg nagyban hozzájárulhatott az is, hogy még 2005-ben, szakmai gyakorlatát Párizsban, Európa legnevesebb menyasszonyi divatházában, a Cymbeline-ben töltötte. Az általa tervezett ruha megjárta Párizs, Milánó, Barcelona kifutóit. 

 Mitől is olyan csábítóak ezek a szemet gyönyörködtető ruhaköltemények?  
 Kollekcióinak minden egyes darabja a világ legjobb minőségű selyméből és francia csipkéből, kézzel készül. Igazán egyedülállóvá pedig a két anyag kombinációja valamint Nóra mesebeli, romantikus víziójának együttese teszi. 

Ha valaki esetleg kedvet kapna Sármán Nóra ruhába bújni a nagy napon, akkor a Fehér Szalonban tudja őket megcsodálni, felpróbálni és természetesen megvásárolni. Mi csak jó szívvel tudjuk ajánlani őket, mind minőségben, mind pedig az egyedi megjelenés tekintetében is!

Addig is fogadjátok szeretettel kis gyűjteményünket: 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr328015829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása