The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Diamonds are a girls best friend! - Avagy Koos Lili csodálatos gyémánt ékszerei!

2015. október 18. - The Bride

likodesign.jpg

 Napokban volt egy fotózásunk, ahol is nagy megtiszteltetésünkre Koos Lili ékszereivel emelhettük "aránk" fényét.

 A fotózás alatt egy nagyon kedves, közvetlen lányt ismerhettünk meg Lili személyében, aki amellett, hogy saját ékszereit tervezi, gyémánt szakértőként is jegyzik a nagyvilágban. Tanulmányait Milánóban, Londonban, Sydneyben és New Yorkban végezte.


 Ékszereit rendkívül nagy odaadással, elmélyültséggel készíti. Számára kevésbé fontos, hogy szezononként újabb és újabb kollekcióval kápráztasson el minket ( évente "csak" 1-2 összeállítással lepi meg a közönséget), ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet arra, hogy más művészekkel, designerekkel együtt dolgozva hozzon létre valami maradandót. Hogy csak egy példát említsünk, nemrég készült el Rost Andrea opera énekesnővel közös kollekciójuk, a Rost Collection. Tervezés mellett igyekszik időt fordítani arra is, hogy a nagyvilág ékszer trendjeivel napra kész legyen, így vett részt az egyik legrangosabb ékszerkiállításán a VicenzaOro-n is.

 Ékszereit színes drágakövekből, gyémántokból, gyöngyökből és a nemesfémekből tervezi, azonban, ha az élet úgy hozza, más anyagoktól sem zárkózik el. Fiatalos lendületével, a nagyvilágból hozott, multikulturális sokszínűségével egy üde színfoltja a hazai ékszerek piacának.

Galériánkban a mi kedvenc LIKO ékszereinket láthatjátok: 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr267986121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása