The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Minek stylist esküvőre????- HÁT EZÉRT!

2017. október 04. - The Bride

ara-stylist3_1.jpg

  

 Magyarországon nincs még nagy kultúrája a stylistok alkalmazásának nagyon sok területen. Így van ez a menyasszonyok esetében is.
A tendenciákat figyelve azonban már egyre többen felismerik munkánk jelentőségét.

Stylisttal kapcsolatban egy esküvőre készülő menyasszonynak ezek a gondolatai szoktak általában támadni:

  • „ki tudom én magam is választani azt a ruhát, ami tetszik„ vagy
  • „gyerekkorom óta tudom milyen ruhában szeretnék férjhez menni” vagy
  • „anyukám / legjobb barátnőm segít a ruhaválasztásban, hisz ők ismernek engem a legjobban”

angiruha.jpg


  Jó ha van elképzelése a menyasszonynak a ruháról vagy az esküvőről! Hisz ez adja a támpontot, az irányt nekem is a munkám során.

 Nem győzöm azonban elégszer hangsúlyozni, hogy a lényeg a részletekben rejlik, melynek helytelen megválasztása eléggé el tudja rontani az összképet.  És akár hiszitek, akár nem, ezek az apró, ám annál fontosabb részletek megkomponálása is a munkám része. 

  De időzzünk még el egy picit a ruhaválasztásnál!

Stylistként a testalkati adottságok és a menyasszony elképzelései mellet olyan apró részletekre is figyelek mint például, hogy milyen típusú a menyasszony. Hideg vagy meleg árnyalatok állnak neki előnyösen.
Sokan gondolják ilyenkor, hogy „hisz a ruha fehér !”
 Ez alapvetően igaz, azonban egy fehérnek is vannak árnyalatai. Arról nem beszélve, hogy az újabb és újabb trendekben már szerepelnek a pasztell menyasszonyi ruhák is. Bizony itt sem mindegy milyen színt/ árnyalatot választunk a menyasszonynak.

  Ha már túl vagyunk a ruhaválasztáson és minden szempontot szem előtt tartva kiválasztottuk a tökéletes darabot, akkor a következik a cipő.

angicipo.jpg
 Sajnos Magyarországon nehéz szép, igényes és trendi menyasszonyi cipőt találni. Munkám során van szerencsém több üzlet kínálatát megismerni, így van pár tipp a tarsolyomban, ahol be lehet szerezni a ruhához illő darabot. Elképzelhető, hogy egy olyan boltba térek be az arával, ahová ő saját magától nem biztos, hogy betért volna.

 Amennyiben már van ruhánk és cipőnk, akkor érdemes legalább ugyanakkora figyelmet szentelni a kiegészítőnek is!  Számomra ez a legkedvesebb rész, mert ettől lesz még inkább egyedi a menyasszony és nem utolsó sorban kicsit magamat is belecsempészhetem a menyasszony szettjébe. Ugyanis lehet szó akár saját elképzeléséről vagy egy általam javasolt, a ruha és az egész megjelenés fényét emelő kiegészítőről, azokat saját kezűleg szoktam készíteni. Mindenből csak egy darab készül, így biztosítva viselőjének az exkluzivitást.

22221965_10155970009780676_2219407210222865077_n.jpg

Egy kiegészítő tekintetében ne ragadjunk le a fejdísznél, vagy egy brossnál! Hisz annyi lehetőség rejlik egy menyasszony esetében is!

Apropó: fejdísz! Engedd át Nekem azt a megtisztelő feladatot, hogy én készítsem el számodra, hisz készítésénél nem csupán az esküvő színvilágát veszem figyelembe, hanem azon túl azt is, hogy a te fejformádhoz milyen típusú fejdísz áll előnyösen, melyik profilodat érdemes hangsúlyozni, mi illik a megálmodott és közösen kialakított outfitedhez!

angifejdiszblog.png

És ha mindez még nem volt elég, akkor jöhetnek a vőlegények, koszorúslányok és örömanyák, hogy minden egy kézben a lehető legtökéletesebb összhangban készüljön el.
angivolegeny.jpg
Ne feledd, velem nem csak időt spórolsz, hanem egy csomó „fejfájástól”/ bosszúságtól is megszabadulsz, hisz tudom, hogy mit hol kell keresni ahhoz, hogy a Te álmod valósággá váljon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr3912925659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása