The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Szépség és a szörnyeteg! Esküvő, ahogy mi látjuk!

2017. március 17. - The Bride

17240706_10155239287700676_8035628091428589792_o.jpg

 Vannak országok, ahol már megkezdődtek a Szépség és a szörnyeteg premier vetítései, mely hamarosan hazánkba is elér! Mi már alig várjuk!


 Bevalljuk, nem csupán magáért a meséért ill. a technikai megoldások által nyújtotta csodáért vagyunk ilyen nagy várakozással! Minket ugyanis megmozgat a díszleten keresztül, a sminkeken, ruhákon át a frizuráig minden.
 Ha körbenézünk a nagy világban láthatjuk, hogy a Szépség és a Szörnyeteg láz mindenhol jelen van és többeket megmozgat! Így például a Dior házat is, aki elkészítette Emma Watson híres sárga ruháját, melyet egy felolvasási esten viselt New Yorkban. 

emma_watson_dior.jpg
 
 Hogy az izgatott, várakozással teli idő is hasznosan teljen, eljátszottunk a gondolattal, hogyha valaki ennek a mesének a legnagyobb rajongója és a Nagy Napját is ennek a mesének a bűvkörében szeretné megélni, akkor mit is mondanánk neki mi. 

A hangsúlyt az ifjú párra helyeztük elsősorban, hisz ez a mi szakterületünk.

 A mesének visszatérő és fontos eleme a rózsa, melyet Belle kér édesapjától ajándékként. A rózsa mely  végül veszélybe sodorja édesapját és egyúttal meghatározza főhősünk sorsát is.

 A menyasszony ruhájának kiválasztásához is ez adta a támpontot. Hosszas keresgélés eredményeként ezt a Marchesa, rózsákkal díszített esküvői ruhát választottuk. A ruha, sziluettjének köszönhetően, a legtöbb testalkaton jól mutat. Kiegészítőnek egy arany színű, rózsa díszítésű karkötőt és egy arany cipőt választottunk. Hogy teljes tudjon lenni az összhang menyasszonyi csokor tekintetében választásunk egy csupa vörös rózsákból álló körcsokorra esett.  

17349483_10155263626090676_329109893_o.jpg

 Sminkben is megjelenik az arany! A szemhéjat arany szemhéjporral emeljük ki, amit egy leheletnyi, matt barnával dolgozunk el. Mindezek mellett egy erősebb tusvonallal adunk hangsúlyt a tekintetnek. A szájra természetesen a csokorral harmonizáló vörös rúzs kerül! 
 A haj tekintetében mindenképp maradunk egy romantikus félig feltűzött frizuránál. 
17311495_10155263772090676_1863567241_o.jpg

 Ne feledkezzünk meg a vőlegényről sem!
Karizmatikus megjelenést biztosít számára a kéknek ez az élénkebb árnyalata! Nyakkendőnek is lehet egyszínű kéket választani! Ez a fajta monokronitás most nagy népszerűségnek örvend. Ráadásul, ellentétben a greeneryvel, itt nem annyira vibráló az összhatás. Ha valaki férfiként is jobban szeretné hangsúlyozni esküvője tematikáját, úgy azoknak ajánljuk a kék alapon apró rózsafejes nyakkendőt, mely egyáltalán nem teszi femininné a megjelenést. A zakó hajtókájára feltűzendő virág piros színe harmonizál a nyakkendővel valamint a menyasszony csokrával, díszítése pedig ez esetben az elengedhetetlen arany selyem. Ehhez a megjelenéshez ez a sárgás barna cipő illik, mely lágyítja a kék monokronitást ezáltal is feltéve a pontot a tökéletes összhangra. 
ffi_style_szepseghez.jpg

  Az ifjú páron túl úgy gondoltuk, hogy nem feledkezünk meg a koszorúslányokról sem!
 Nekik egy sárga ruhát álmodtunk meg arany, nagyon aprólékosan díszített cipővel (érdemes megfigyelni a cipő talpát is, melyet a tervező a mesebeli főszereplők képével színesített).  Azért is esett választásunk erre  a színre, mert egyfelől a sárga a film domináns színe a piros és kék mellett illetve így lesz teljes az összhatás mind a vőlegénnyel, mind pedig a menyasszonnyal. Kiegészítőnek nem túl hivalkodó arany rózsa karkötőt és a meséből oly jellegzetes, örök életű rózsából készült láncot tettünk.
17191870_10155239169430676_3144596487384982367_o.jpg

  Bízunk benne, hogy sok jövendőbelinek megragadta a fantáziáját a tematikus esküvő gondolata! Minket teljesen elbűvöl annak a lehetősége, hogy egy hagyományos esküvő helyett egy mesében csöppenhetünk és gyermeki önfeledtségben tölthetünk pár órát barátaink, szeretteink körében. 

 Ha voltál esetleg tematikus esküvőn, szívesen vennénk az élménybeszámolódat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr1312341991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása