The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Wedding greenery! - Ismerkedjünk meg az idei év egyik nagy trendjével!

2017. február 27. - The Bride

zold_eskuvo.jpg

 

 Mint ahogy azt sokan tudjátok, minden évnek megvan az előre meghatározott divatszíne. 2017-ben ez nem más, mint a zöld! Nem is akármilyen zöld! A hivatalos, angol nevén: greenery. 

greenery_panton_1.jpg
 Ahogy azt a képen is láthatjátok ez egy nagyon élénk zöld szín, melyben van némi sárgás árnyalat is. Sokan megdöbbenve álltak e szín előtt. Mi azonban megláttuk benne a lehetőséget az esküvő terén is. 
 És hogy miért gondoltuk azt, hogy jó választás egy esküvőre? 

 Hát azért, mert ez a szín az "új kezdet szimbóluma".  
Kicsit szentimentális az igaz, de mikor legyen az ember szentimentális, ha nem egy esküvőn?!

 Hogy tovább fokozzuk a kedélyeket, gondoltunk egy merészet és virtuálisan a vőlegényt "bújtattuk" a zöld különböző árnyalataiba! És miért is ne tettük volna? 
   


 Egy jól megválasztott zöld szín komolyságot ad, mely egy magasabb szintre emeli a viselője megjelenését. 

 Viszont nem egyszerű kiválasztani a megfelelő színárnyalatot! Fontos tudni,hogy melyik zöld az, ami illik hozzánk és melyik előnytelen számunkra!

Álljon itt néhány tanács, melynek figyelembe vételével biztosra mehetsz a saját zöld színed kiválasztásában:

- amennyiben sápadtabb bőrű és világosabb hajú vagy, úgy előnyösebbek számodra a zöld sötétebb árnyalatai. Olyan árnyalatok, melyek nagyobb kontrasztot mutatnak (ilyen pl. egy üvegzöld). Ugyanis a lágy, pasztell árnyalatok valamint az élénk színek semlegessé, szürkévé tennének. 
- az oliva és közepes bőrtipusúak szinte mindegyik árnyalatot viselhetik. Csupán a bőrszínükhöz közel álló árnyalatok kerülendőek, mivel egyöntetűek lesznek a ruha színével!
- sötét bőrtípusúak szintén bármelyik színárnyalatot választhatják. Használják ki a lehetőséget és válasszanak a merészebb, élénkebb színárnyalatok közül, mint pl . jade zöld. Viszont ők a barnás zöldet kerüljék, mert attól ők válnak egyöntetűvé ruhájukkal! 

A monochrom (azaz egy színű öltözet), zöld esetében egy elég vakmerő megjelenést nyújt viselőjének, így nagyon rizikós lehet. Ebben az esetben különösen kell ügyelni a jó párosításra és összhangra! Ráadásul a zöld, idei évben előtérbe helyezett árnyalata, kissé vibráló lehet egy egész alakos öltözet esetében. Jóllehet 2013-ban már láthattunk ilyesmi színt az olasz divatház Gucci Mane editorialjában!

gucci_mane_1.jpg

 Könnyebb választásra ad lehetőséget a levélzöld árnyalatainak párosítása. 
Ráadásul, ha a lágy zöldeket egyensúlyban alkalmazzuk a tradicionális színekkel (kékkel, barnával) úgy megjelenésünk előkelősége fokozhatja a nap fénypontját!
Következő galériánkban bemutatjuk a greenery lehetséges színpárosításait: 



 
 Nem kell elkeseredniük azoknak sem, akik nem annyira merészek, hogy teljes zöld szettben jelenjenek meg!Viseljenek csak egy ruhadarabot ebből az árnyalatból! Egy zöld zakó pl. tökéletes választás lehet, mivel jól kombinálható bézs, szürke vagy fekete nadrággal. 
zold_zako.jpg

  Akinek még így is túlontúl zöld a zöld és ezt a trendet inkább valami finomabb formában jelenítené meg magán, azoknak ajánljuk a különböző kiegészítők zöld árnyalatát. Ez lehet akár egy csokornyakkendő, egy nadrágtartó, de akár a cipő fűzője is!


 Azok pedig, akik idén télen tartják az esküvőjüket, azoknak bátran ajánljuk a zöld mélyebb árnyalatait. Ugyanis, ha ezt a színt egy fehér inggel, sötétbarna vagy fekete bőr kiegészítőkkel valamint gyapjú kabáttal párosítjuk, úgy ez a viselet sokkal kifejezőbb lehet, mint egy hagyományos öltöny. 

teligreeny.jpg

  

 Egy gondolat erejéig kanyarodjunk vissza az eredeti, kiinduló színünkhöz, a greenary- hez. Valljuk be, egy tavaszi esküvőn, egy ilyen színű összeállításban megjelenő vendég (akár örömapa!!!), igazán az esemény színfoltja lehet! Legyünk bátrak, legyünk eredetiek!

greenary_grandpa.jpg

Képek forrása: pinterest, panton.com

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr4812280429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása