The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Hogy a készülődés is valóban "mesebeli" legyen! Avagy így dolgozunk mi! :-D

2017. február 07. - The Bride

igy_dolgozunk_mi6.jpg

 Sokan kérdeztétek, hogy hogyan is működünk, hogy történik nálunk egy ilyen esküvői készülődés!
Gondoltuk közkinccsé tesszük. Nevezhetnénk akár GYIK-nek is. :-D

Ha elhatároztad magad, hogy velünk karöltve szeretnél nekikezdeni az esküvői készülődésnek, úgy a következő események várnak rád:
kavezos2.jpg

 

1) Egy személyes találkozó keretében megismerkedünk egymással és egy csésze kávé / tea mellet átbeszéljük az elképzeléseidet: milyen stílusú esküvőt szeretnél, milyen színvilágban gondolkodsz  stb. 

Mi azért preferáljuk a személyes találkozót, mert úgy sokkal könnyebb egymásra hangolódni és a következő találkozók alkalmával is már minden sokkal gördülékenyebben tud menni. Azonban tisztában vagyunk azzal is, hogy vannak, akik nehezen tudják ezt megoldani, így igyekszünk az ő életvitelükhöz is alkalmazkodni. Számukra lehetőség van online kérdőív formában is meglépni ezt az első, meghatározó lépést

Ugyanis ez az első találkozás adja a támpontokat a további munkákhoz. 

moodsketch3.jpg2) És már el is érkeztünk a második állomáshoz, ahol is az első találkozó információi alapján készülnek el a hangulatlapok (ruhára, hajra, sminkre vonatkozóan), melyek segítenek közelebb hozni egymás elképzeléseit, hogy a Nagy Napon valóban azt lásd a tükörben vissza, amit igazán szeretnél. 

 

 

 

 

 

 

 

ara-stylist3.jpg3) Az általad jóváhagyott hangulatlapot alapul véve stylistunkkal elindultok célzottan ruhát választani, mely a te alkati adottságaidat veszi figyelembe úgy, hogy a legelőnyösebb formádat mutassa és nem utolsó sorban maximálisan igazodik az általad meghatározott stílushoz. A stylist segítsége ilyenkor azért is jó, mert pontosan tudja, hogy mely üzletekbe érdemes betérni és melyekbe nem. Ezzel is lerövidítve a fölösleges körök számát!

(Lehetőség van a ruha mellett egyedi kiegészítők elkészítésére is! Legyen az, fejdísz, nyaklánc stb. Sőt, ha nem találsz olyan cipőt magadnak, amilyet igazán szerettél volna, úgy nem kell elkeseredned. Válassz egy számodra kényelmes teljesen natúr fehér cipőt és stylistunk az alkalomhoz illő, ízléses díszítéssel látja el!) 

 

 

ara_smink.jpg

 

 4) Ha már minden készen áll és már közeleg a nagy nap, úgy sort kerítünk a próbasminkre és próba hajra. 
Természetesen itt is arra törekszünk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőled. 

Javaslat: bárhol is készítteted a frizurádat, sminkedet ügyelj arra, hogy a Nagy Nap előtt csupán pár héttel készíttesd el.
Hogy miért? Tegyük fel, hogy októberre, novemberre esik az esküvőd, de előtted van még az egész nyár (mivel te gondosan, jó előre tervezed az esküvődet). Nyáron a nap sokat változtat a bőrödön, a hajadon (mind színében, mind állapotában). Azt,hogy októberre / novemberre mennyire fakul ki a bőröd színe, mennyire regenerálódik, azt senki nem tudja előre megjósolni. De ugyanez igaz fordítva is. Télen hófehéren, sápadtan teljesen más színeket használunk sminkben is, ami tavasszal, nyáron akár kifejezetten furcsán is hathat. 

 

 

 

 

 

 

 

 5) és végül elérkezünk szépen lassan a Nagy Naphoz! Ilyenkor Neked már semmi dolgod nincs csak hogy relaxálj és pihenj! A többit ránk bízhatod!beauty_team_erkezes_hazhoz.jpg

A nagy napon az általad megadott címre megyünk, hogy a korábban megbeszélteket és lepróbáltakat elkészítsük. Stylistunk segít abban, hogy a legapróbb részlet is a helyére kerüljön és ne a családtagoknak kelljen segíteni az öltözködésben. Így nincs sietség, kapkodás, csak a gondtalan készülődés. 

Lehetőség van arra is, hogy a szalonból a ruhát mi hozzuk el, így neked nem kell azzal sem foglalkozni (*** előzetes megbeszélések és feltételek alapján!).

 

 

 

 Hát így néz ki velünk egy esküvői készülődés. A lehetőségek és variációk tárháza számtalan. Találd meg azt, ami számodra, a te életviteledhez, habitusodnak legmegfelelőbb, azért, hogy a segítő kéz akkor és oda érkezzen, ahova és amikor kell! Szép, örömteli készülődést Mindenkinek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr8212190494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása