The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Élénk színű rúzst esküvőre??? - IGEEENNNN!

2017. január 12. - The Bride

10702168_644110635704911_6288446188819452226_n.jpg

 Lejárt az idő a kifogások fölött! Itthon még nagyon ódzkodnak a menyasszonyok a rúzsok használatától. A legtöbb indok, amit hallani szoktam: 
- úgyis le fogom enni
- nem fogom tudni megigazítani
- mindenkit össze fogok kenni
- jajj a fátylamra vigyázni kell

 Se szeri, se száma azoknak a termékeknek, amik ma már lehetővé teszik, hogy egy nappal feltett rúzs még délután is mutasson az ajkunkon. Egy dologra kell nagyon ügyelni: az ápolt ajkakra (mert bizony egy erőteljes rúzs felhívja a kiszáradt, cserepes szájra a figyelmet). 
 Ápolásra sem jó mindenkinek minden.
carmex.jpg

Van, aki a carmexre esküszik. Fotózások alkalmával én is használom, hisz jól felpuhítja a bőrt és mire a szájhoz kerülök a festésnél már szépen lehet rajta dolgozni. DE szalicilsavat (is) tartalmaz, így hosszú távon szárítja a bőrt. Fontos események előtt (mint pl. egy esküvő) ettől függetlenül életmentő lehet! Van, akinek nem tetszik az illata, a kámfor tartalma!

 Ápolásra jók még az aloe verás ajakbalzsamok (én a foreveres termékeket szeretem). Vannak, akik a kókusz olajat használják! Kísérletezzetek, hogy mi az, ami nektek szimpatikus és beválik. Egy- egy termék összetevőiről és azok besorolásáról jól információkat kaphattok a Krémmnia oldalon. Ez ne legyen akadály! 

 Instagramon találtam meg egy külföldi sminkes lány (doniellecampopiano) videóját, melyben egy alapos előkészítés után készít magának "letörölhetetlen", csókálló ajkakat! Nézzétek: 


Mielőtt boszorkányságot kiálltanánk, nézzük meg mi történik a videón!


tartemaracuja.jpg1. első lépésben egy használaton kívüli, Müllerben is kapható spirál fej segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket. A termék, amit használ a Tarte-nek a maracujás ajak radírja. A termékben maracuja olaj található, mely segíti az újrahidratálását. 

Itthon jelenleg nem kapható. Ultában 16USD- ért vesztegetik és 4,4 értékelést kapott a vásárlóktól. 

Helyette beszerezhető bármilyen itthoni ajakradír. Pl. a Lush ajakradírjai, mely után ajakbalzsam kötelező. 

 

 

too_faced_lip_injector.jpg

 2. lépésben egy too faced Lip Injection terméket tesz a szájára. Jómagam nem ismerem, de utánanéztem. Ha szabadon szeretném értelmezni, akkor a termék egy ajakfeltöltést ígér szike nélkül. Sok helyen olvasom, hogy első alkalommal iszonyatosan csípi a szájat. Cserébe egyenletes, telt ajkakat ígér. 

Helyette (ha muszáj, mert véleményem szerint elhagyható teljesen): tényleg csak alkalmanként a carmex beválhat. A kámfornak köszönhetően vérbőséget okoz, ezáltal picit megduzzasztja az ajkakat. 

 

 

miss_spa.png

3. lépés: ajak gél maszk (4 USD) . Funkciója szintén az ajkak hidratálása és az elhalt hámsejtek eltávolítása. Itthon üzletben nem kapható, de vaterán lehet nézelődni hasonló termék után.

Ha az ajkak hámlasztása és újrahidratálása megtörtént, úgy ez a lépés szintén kihagyható. 

 

 

 

 

 

lipsense1.jpg

 

4. lépés: a lényeg! A tartós folyékony rúzs. A termékleírás szerint 18 órás tartósságot ígér anélkül, hogy kiszárítaná az ajkakat.  Több, mint 70 színben kapható. 
Felvitele max. 3 rétegben tehető meg. Amint a folyékony rúzs megszáradt, úgy - ahogy a videón is látszik - következik a végső réteg, egy ajak hidratáló felvitele. Amíg a hidratáló felvitele nem történik meg, addig az ajkakat sem szabad összedörzsölni. Viszont, amint a hidratáló réteg a helyére került, úgy nem hogy nem szabad, hanem egyenesen kell összedörzsölni az ajkakat, hogy a hidratáló mindenhova eljusson. A termék 3-as kiszerelésben kapható, melynek tartalma: egy folyékony rúzs, egy hidratáló szérum és egy Oops remover nevezetű, színeltávolító szérum. 

Korábban már Magyarországon is volt valamelyik márkának hasonló terméke. Színezett szájfényre egy külön, áttetsző "fény", ami tartósított. Akkor kipróbáltam és nem hatott meg. Teljesen összehúzta a szájat rögtön miután feltette magának az ember. A videóban látható szépnek tűnik. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet élőben! Sajnos itthon üzletben nem kapható, csak az USA-ban. Ki tudja, idővel talán hozzánk is elér. Addig is én rendelek egyet belőle innen: Invisible Colored Kiss . Ha megérkeznek, beszámolok róluk! ;-D Akár összehasonlításban a MAC és NYX termékekkel is!

 Mindezek után viszont már csak egy kifogást tudok elfogadni: utálom magamon a rúzst. :-D


Csókos ajkakra fel! :-D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr4512119979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása