The Bride - Esküvői trendek

The Bride - Esküvői trendek

Mi a jobb egy téli esküvőnél? Egy szilveszteri esküvő!

2016. december 31. - The Bride

newyearsevepinterest.jpg

 Korábban már írtunk pár szóban a téli esküvők előnyeiről, hogy miért is olyan igéző egy télen tartott esküvő.

 A szerelem továbbra is töretlen az évszak iránt. Azonban, ha lehet még fokozni az élvezeteket - márpedig lehet -, akkor egy szilveszteri esküvő tovább növeli a Nagy Nap fényét. Hisz nincs is annál jobb dolog, mint barátokkal együtt átlépni az ó évből az új évbe egy olyan jeles alkalommal egybekötve, ami egyik legmeghatározóbb mérföldköve életünknek. 

 Télen megjelennek a színek mélységei, szilveszter éjszakáján pedig további csillogással múlhatjuk felül mindezt. Hisz mikor csilloghatnánk igazán, mint szilveszterkor ?!
  Ízlésünknek és habitusunknak megfelelően a csillogás e napon bárhol, bármilyen formában teljesen helyénvaló. 


Legyen szó meghívóról: 

 

 Dekorációról: 

 Vagy akár a menyasszony sminkjéről: 


  Hisz még a világhírű Pat McGrath is idén lepte meg a nagyközönséget szemkápráztató glittereivel és azok minél látványosabb és érdekesebb felhasználási lehetőségeivel. Kerüljön az szemre: 

 

Vagy akár szájra: 

 
A csillogás mellé pedig csempészhetünk némi rejtélyességet és humort. Legyen szó férfi kiegészítőről, vendégek öltözetéről vagy bármilyen apró részletről: 

 S mikor éjfélt üt az óra, mintegy "varázsütésre" megszólalnak a harangok, itt is, ott is feltűnnek a színes tüzijátékok az égbolton. Még, ha csak egy pillanatra is, olyan érzésünk támadhat, mintha az egész ország velünk ünnepelne, velünk örülne. 

newyearsevewedding7.jpg

 Durrannak a pezsgős üvegek, hogy Mindenki a mi egészségünkre és boldogságunkra koccintson, hogy egy fergeteges bulival tegyük felejthetetlenné azt a napot, amire majd mindenki úgy emlékszik vissza, hogy az év legeslegjobb bulija volt. 

15726403_1187715981297964_4698206702821330293_n.jpg

 

(képek forrása: pinterest) 

A bejegyzés trackback címe:

https://thebride.blog.hu/api/trackback/id/tr5812075121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása